ACNEWS

Heves természete miatt Shane Tusup elbukta a táncos show műsort  

Dühkitörése és viharos szakításáról szóló hírek miatt nem szerepelhet Shane Tusup a TV2 táncos műsorában.


 

Hirdetés
Ad image

Dühkitörése és viharos szakításáról szóló hírek miatt nem szerepelhet Shane Tusup a TV2 táncos műsorában.

 

Hétfőn hivatalosan is kiderült, kik lesznek a Dancing with the Stars harmadik évadának celebversenyzői. Az új szereplőgárda nem érhette meglepetésként a közönséget, ugyanis egyes hírességek neve már korábban is felmerült a résztvevők között. Shane Tusup azonban nem szerepelt ezen a listán, pedig a Blikk információi szerint már hónapok óta azt rebesgették, hogy a csatorna hosszú tárgyalásokat folytatott a sztáredző szerepléséről. A lap most néhány bennfentestől megtudta, hogy a TV2 végül miért döntött úgy, hogy Tusupot kizárja a versenyből.

„Nagy durranás lett volna, hiszen ba Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció – nyilatkozta a Blikknek a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki szerint hosszas egyeztetések után a produkció vezetői nem akarták kockáztatni, hogy Shane Tusup az embert próbáló és hónapokig tartó, komoly feszültséget okozó próbafolyamat, valamint az adások nyomása alatt esetleg impulzívan viselkedjen.

– Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára – magyarázta a lapnak az egyik profi táncművész.

A TV2 a Blikk érdeklődésére nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Shane Tusup majdnem helyet kapott a táncos show-ban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés