ACNEWS

Hibázott az ügyész: élhetne Jolánka néni, de elengedte a gyilkost

Fotó: Illusztráció/ Pixabay
Fotó: Illusztráció/ Pixabay
Az encsencsi rablógyilkos 55-ször szúrta meg Jolánka nénit, akitől 12 ezer forintot és két kiló disznóhúst rabolt.
Hirdetés
Ad image

Részletes beismerő vallomást tett a rablásról, de a gyilkosságot tagadta a 25 éves encsencsi M. Krisztofer. Akit most letartóztatott a bíróság 30 napra. Mint azt az AcNews megírta, a férfi december 29-én hajnalban elvágta az idős asszony torkát, majd miután kirabolta, rágyújtotta a házát. Szomszédai vették észre a füstöt, ők riasztották a hatóságot, de Jolánka nénit már nem lehetett megmenteni. Sokan felsóhajtottak a faluban, hogy a gyilkos végre rács mögé került, de még ők is rettegnek attól, hogy a hatóság ismét szabadon engedi.

„Krisztofer tavasszal be akart egy helybéli férfihez, aki felébredt a mozgásra. Őt baltával és késsel akarta megölni, de a házigazdáról a felesége lerángatta a betörőt. Tulajdonképpen az életét mentette meg ezzel” – mesélte az AcNews-nak a történteket egy neve elhallgatását kérő encsencsi férfi.

„Bár rablás és súlyos testi sértés miatt letartóztatta a bíróság, az ügyész szabadon engedte. Az indok felháborító volt: nem tartotta indokoltnak a fogva tartását – folytatta a szomszéd. – Krisztofer nem sokkal később megint lecsapott, ezúttal egy idős nénit vert félholtra a baltájával. Ő még most is kórházban van, az életéért küzd. Ez sem volt elég neki, mert szenteste megint betört egy házba. Bár a rendőrök akkor is elfogták, de el is engedték.

Krisztofer pár nap múlva brutális módon megölte Jolánka nénit, aki még ma is élhetne, ha a gyilkosa már a legelején rács mögött marad – vélik a falubeliek. Akik úgy tudják, hogy a gyilkosnak drogra kellett a pénz. Elvonási tünetei miatt vált fékezhetetlen szörnyeteggé. A Tények információja szerint az encsencsi rablógyilkos 55-ször szúrta meg Jolánka nénit, akitől 12 ezer forintot és két kiló disznóhúst rabolt. Pár órával később a rendőrök a kamerafelvételek alapján elfogták, majd a lakásában megtalálták Jolánka néni vérével szennyezett pénzét is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés