ACNEWS

Horror Ópályin: rovarirtóval mérgezte 3 lányát az anya

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
Életveszélyes állapotban vitték kórházba három gyereket Ópályiból, az anyjuk idegmérget tartalmazó rovarirtóval mosta meg a hajukat.
Hirdetés
Ad image

Lányainak készített sampont a szomszédtól kapott rovarirtóból a gyanútlan édesanya a BAZ megyei Ópályiban. Nem tudta, hogy az idegmérget tartalmazó vegyszer mennyire veszélyes, ezért azzal mosta meg a kicsik haját. Szinte azonnal rosszul lettek, mindhármat a nyíregyházi kórház intenzív osztályán ápolják, állapotuk életveszélyes. A Tények úgy tudja, a legkisebb kislány csak 2 és fél éves, az ő állapota válságos.

A baj úgy derült ki, hogy a kicsik hánytak, a legkisebb el is ájult. Előbb a pici lány került nyíregyházi kórházba, majd a nővérei. Az elsődleges információk szerint eleinte az orvosok nem is tudták, mi lehet a gyerekek baja. Ugyanis  az anya nem árult el pontos információkat. Csak később kotyogta ki, hogy a Diazinon nevű rovarirtószerrel mosta meg a gyerekek haját. A szomszéd adta a vegyszert, akinek birkái vannak, és fogalma sem volt róla, hogy a hatóanyag halálos is lehet.

Ha az orvosok nem faggatják elég kitartóan az anyát és nem derülnek ki a részletek időben, a legkisebb kislány meg is halhatott volna. Ugyanakkor a környéken többen is alkalmazták a rovarirtót tetű irtására. A rendőrség az anya ellen életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés