ACNEWS

Középső ujjával indította az adást a hírolvasó – VIDEÓ

Maryam Moshiri Fotó: Képernyőkép / X
Maryam Moshiri Fotó: Képernyőkép / X
A BBC hírolvasója a középső ujjának felmutatásával kezdte meg az adást. Kínos magyarázkodásdba kezdett utána.
Hirdetés
Ad image

A BBC az egyik legkomolyabb közszolgálati csatorna. Éppen ezért meglepő, amikor egy kínos baki csúszik egy-egy felvételbe. Így történt ez a minap is, amikor az egyik hírolvasó, Maryam Moshiri bejelentkezett a BBC News világhíradójába és félreérthetetlen kézjelet mutatott az egész világnak.

December 6-án, helyi idő szerint délben elkezdődött a hírműsor, és a nézők ezt láthatták:

A hírolvasónak persze kellet néhány másodperc mire leesett, hogy már adásban van, de igazi profiként rögtön fapofára váltott, és megkezdte a műsort.

Később a közösségi oldalán kért bocsánatot mindenkitől.

„Sziasztok, tegnap az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, miközben a rendező 10-től visszaszámolt (…) Amikor az 1-hez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja. Ez egy magánjellegű poén volt a stábbal, és nagyon sajnálom, hogy kikerült az adásba! Nem állt szándékomban, hogy ez megtörténjen, és sajnálom, ha bárkit megbántottam vagy feldühítettem. Nem a nézőknek, sőt igazából nem is egy embernek akartam „beinteni”. Buta vicc volt, amit néhány barátomnak szántam” – írta az X-en Maryam Moshiri.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés