ACNEWS

Letartóztatás: rendőrnő szájába dugta véres ujjait a HIV-pozitív férfi

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A férfi, amikor megtudta, hogy HIV-pozitív, mérgében bedrogozott. Ezután a véres kezét egy rendőrnő szájába dugta.
Hirdetés
Ad image

Egy fiatal rendőrnőnek igazoltatás közben egy 35 éves bécsi férfi véres kézzel a szájába markolt. A férfi nem sokkal előtte tudta meg, hogy HIV-pozitív, és dühében drogot szedett.

„Amikor diagnosztizálták nálam a HIV-fertőzést, nem tudtam megbirkózni a tudattal. Dühös lettem, és egész éjjel az utcákat róttam” – mondta a vádlott a tárgyalás elején. Január 27-én a helyzet akkor eszkalálódott, amikor a rendőrök megállították, hogy igazoltassák.

A szörnyű eset miatt több rendőrt is beidéztek tanúként. Elmondásuk szerint az elkövető nekirontott az egyik rendőrnőnek, és rengetegszer arcon ütötte. Végül a HIV-pozitív férfi véres ujjait a rendőr szájába nyomta. Emellett elragadta a sztetoszkópot a kihívott mentőstől, és azzal megsebesített egy másik rendőrnőt is – írja a krone.at.

 „Sajnálom, hogy a szájába tettem a kezem. Különösen azért, mert tudom, hogy min mentem keresztül, és hogyan éreztem magam, mielőtt diagnosztizáltak. Ez borzalom, és szégyellem, amit tettem” – mondta a HIV-pozitív férfi.

Ezután a bíró megkérdezte tőle, hogy miért támadt ilyen durván a rendőrökre. A drogfüggő férfi azt mondta, hogy nem tudja, és igazából hálás is lehetne a rendőrségnek, mert annak idején sokat segítettek neki, amikor az édesanyját megmentették az erőszakos apjától. A rendőrnő állapotáról nem közöltek információt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés