ACNEWS

Magyar férfit is megölt a 17 éves bécsi sorozatgyilkos

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A 17 éves osztrák fiút azzal gyanúsítják, hogy idén nyáron bedrogozva megölt két hajléktalant Bécsben, egy nőt pedig életveszélyesen megsebesített.
Hirdetés
Ad image

Az áldozatai között volt egy 56 éves magyar férfi is, aki épp a hálózsákjában aludt, amikor a támadója minden előzmény nélkül hatszor is beledöfte a kést. A férfit csak a tetoválásai alapján tudták azonosítani.

Az egész várost rettegésben tartó gyilkost hónapokig hiába keresték, végül néhány napja feladta magát. A rendőrök szerint a fiú családi gondokkal magyarázta a gyilkosságokat, és azzal, hogy dühös volt a világra. Vallomása szerint keresett valamit, amivel levezetheti a benne felgyülemlő feszültséget, és agressziót. A rendőrség szerint a fiatal lelki gondokkal küzdött, s ezért lett drogfüggő. A fiú álmukban végzett áldozataival, hogy azok ne tudjanak védekezni – írt a 24.hu.

Első áldozatát, az 56 éves magyart – mint azt akkor az AcNews megírta – július 12-én találták holtan egy park padján a Donau-Treppelweg-en, a Handelskai közelében. Többszörös szúrt és vágott sebekkel. Alig tíz nappal később – július 22-én – egy második támadás történt. Egy hajléktalan nőt szintén késsel támadott meg a Venediger-Au-Parkban. Az 51 éves nő a mentőknek köszönhetően túlélte. Az utolsó halálos kimenetelű erőszakos cselekményt augusztus 9-én hajtotta végre a Hernalser Gürtelben. AA 17 éves fiú brutálisan megszúrt egy 55 éves alvó hajléktalant. Az első véres támadáshoz hasonlóan ez a férfi is belehalt súlyos sérüléseibe. Időközben a gyilkos szúrófegyverét is megtalálták. Egy 15 centiméter hosszú konyhakést. Információk szerint a kést állítólag az apja kanapéjában rejtette el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés