ACNEWS

Magyar tetoválás vezette nyomra a német rendőröket

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Azonosították a halott nőt akinek a holtteste egy régi ruhákat tartalmazó konténerből került elő. Egy 36 éves magyar állampolgárról van szó.
Hirdetés
Ad image

Az alsó-szászországi Peine városában megszűnt a körözési riasztás. Vasárnap este 6 óra körül egy halott nőt húztak ki egy ruhás konténerből. Az elhunytnál nem voltak iratok, így személyazonossága kezdetben tisztázatlan volt.

A nőnek császármetszéses hege volt, ezért a rendőrség arra gyanakodott, hogy nemrég volt terhes. Félő volt, hogy egy vagy több kisgyermek, sőt csecsemő is közvetlen veszélyben lehet.

Egy több mint 50 fős nyomozócsoport lázasan kereste a nő származását. A tetoválásai alapján hamar felmerült a gyanú, hogy a nő Magyarországról származhat – írja a Bild.

Fotó: Salzgitter-i rendőrség

A lakosság, különösen a magyarországiak tippjeinek köszönhetően a rendőrségnek sikerült kideríteni az elhunyt személyazonosságát. Egy 36 éves nő volt, aki Peine-ben élt. Mint gyanítható volt, fiatal korú gyermekei voltak. Ők azonban biztonságban vannak a magyarországi nagyszüleiknél.

A nőt egy használt ruhákat tároló konténerben találták meg a peine-i (Alsó-Szászország) Netto szupermarket parkolójában. A jelek szerint a nyakát beszorította a fedélbe, amikor megpróbált kimászni a konténerből. Elvesztette az eszméletét. A mentők már csak a halálát tudták megállapítani. A tűzoltóknak fel kellett vágniuk a konténert, hogy kiemeljék a holttestet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés