ACNEWS

Max Verstappen apja elkergetné Hornert a Red Bulltól

Jos Verstappen szeretné, ha a Red Bull csapatfőnöke lemondana fotó: Red Bull
Jos Verstappen szeretné, ha a Red Bull csapatfőnöke lemondana fotó: Red Bull
A háromszoros világbajnok apja szerint jobb lenne, ha Christian Horner távozna a Red Bull csapatfőnöki székéből.
Hirdetés
Ad image

Max Verstappen édesapja, Jos Verstappen továbbra is azon a véleményen van, hogy a Ewd Bull csapatfőnökének távoznia kell. Miközben fia a második futamot is nagy fölénnyel megnyerte, apja együttérez azzal a nővel, akit Horner zaklatott. Emiatt egy hete Jos Verstappen lemondásra szólította fel Hornert. Mint azt az AcNews megírta, a Red Bull  anyavállalata még februárban belső vizsgálatot indított Christian Horner ellen. Aki állítólag egy női alkalmazottját zaklatta. A csapatvezetőt végül felmentették a szexuális zaklatás vádja alól. Azonban nem csitulnak a kedélyek a Red Bull háza táján.  

Ehhez már kicsit késő van

„Együttérzek a nővel, mindazzal, amint keresztülment, de meglátjuk, mi történik” — mondta a Daily Mail című lapnak a volt F1-es versenyző. Majd arra a kérdésre, hogy ideje-e „meghúzni a határt” a botrányos események kapcsán, ahogy azt Horner is mondta Dzsiddában, Verstappen így felelt: „Ehhez szerintem már egy kicsit késő van. Ha ő ezt akarja, rendben, de nem hiszem, hogy lehetséges. Nem szeretnék sokkal többet mondani, mert az problémákat fog generálni – idézte szavait az f1vilag.hu. – De a legfontosabb dolog számomra az, hogy Max elégedett, ez az, ami számít nekem” — szeretném, ha boldog lenne.”

A történéseknek hatása van Maxra

„De ezeknek a történéseknek hatásuk van Maxra. Az első edzésen harmadik volt, és minden, amit hallunk, Hornerről szól, arról, ami történt. A sajtótájékoztató is csak róla és a problémáiról szólt, miközben Maxról, az autóról, a teljesítményéről és a versenyről kellene beszélnünk. Már elmondtam, szerintem problémákat okoz az, ha ő marad. Szerintem késő már Christiannak azt mondania, hogy ‘hagyjatok békén’, de a thai tulajdonosok támogatják, szóval szerintem maradni fog a szezon hátralévő részében.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés