ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Meghalt a 95 éves nagyi, akit sokkoltak a rendőrök

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Elhunyt az az idős, demens asszony, akire korábban sokkolóval támadtak a rendőrök, mert kés volt a kezében.
Hirdetés
Ad image

A 33 éves Kristian White rendőrőrmesternek a bíróság előtt kell felelnie súlyos testi sértés gondatlan okozása miatt, amelyekért 10 év börtönbüntetés szabható ki.

Ahogy korábban az AcNews beszámolt róla, nemrégiben egy bizarr és tragikus incidens történt a Yallambee Lodge nevű idősek otthonában.

Egy törékeny, 95 éves nő lassú tempóban, járókerettel, késsel a kezében ment a rendőrök felé, amikor azok sokkolót használtak. Akkor kórházba került kritikus állapotban, és napokig közdöttek az életéért.

A Guardian, most megerősítette, hogy Clare Nowland elhunyt.

Yasmin Catley, a helyi belügyminiszter részvétét fejezte ki a Nowland családnak.

„Az Új-Dél-Wales-i kormány nevében őszinte részvétemet szeretném kifejezni a Nowland családnak a szeretett édesanyjuk, nagymamájuk és dédnagymamájuk, Clare Nowland elvesztése miatt. Együttérzésünk és gondolataink kiterjednek Cooma közösségére, Nowland asszony barátaira, valamint a Cooma Yallambee Lodge lakóira és gondozóira is. Továbbra is támogatást nyújtunk a Nowland családnak, miközben gyászolják ezt a veszteséget, és arra kérjük az embereket, hogy ezekben az időkben tartsák tiszteletben a magánéletüket” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés