ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Megölte a feleségét és a 2,5 éves kislányát a családirtó

fotó: MTI
fotó: MTI
„Tegnap még itt ültünk és nevettünk” – ordította sírva a gyászoló albertirsai nagypapa, akit a rendőrök fogtak vissza.
Hirdetés
Ad image

Szirénázó rendőrautók lepték el szombat délután a mindig békés albertirsai utcát, aztán kisvártatva megjelent a halottszállító autó. A kordon mögött összesereglett szomszédok azt találgatták, vajon mi történt Andreával, a kétgyermekes édesanyával.

Aztán megérkezett a feldúlt nagypapa, aki a rendőrségi szalag alatt átbújva megpróbált bemászni a kerítésen, hogy lássa, mi történt a lányával és az unokájával. Egyenruhások fogták le, húzták vissza, így akadályozták meg, hogy megzavarja a házban dolgozó helyszínelők munkáját.

Mint azt az AcNews megírta, egy 35 éves, három éve leszerelt katona szombat délután vascsővel brutálisan agyonverte a feleségét, majd megfojtotta a két és fél éves kislányát. Ezután telefonon felhívta a rendőrséget. Elmondta, mit tett, és azt is, hogy most magával fog végezni.

A Bors információja szerint a 10 éves, nagyobbik lánya éppen nem volt otthon, ezért kerülhette el a tragédiát. A napilap úgy tudja, a családirtó ellen  távolságtartási végzés volt érvényben.

Pénteken még nevetéstől és vidámságtól volt hangos a ház – állították a szomszédok. „Tegnap még itt ültünk és nevettünk” – zokogta ordítva a tragikus sorsú feleség édesapja, akit a másik lánya próbált megnyugtatni.

A családirtót – aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de nem sikerült neki – jelenleg a kórházban ápolják, a kórterem ajtaját rendőrök őrzik. Ha a férfi felépül, és bebizonyosodik a bűnössége, élete végéig tartó fegyházbüntetésre számíthat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!