ACNEWS

Megölték a párját, mégis kitagadták rokonai a bujáki édesanyát

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Súlyos váddal illetik a háromgyermekes asszonyt a rokonok, úgy vélik, az élettársa, Péter még ma is élhetne, ha nem csalja meg őt.
Hirdetés
Ad image

Bujákon megtagadták és nem is beszélnek a rokonai a gyászában egyedül maradt Tifanival, akinek élettársát, Pétert annak legjobb barátja, V. Tamás tavaly meggyilkolta. Másfél éve, hogy a brutális történet megrázta a nógrádi falut. Mint azt az AcNews megírta, Tamás beleszeretett a legjobb barátja, Péter élettársába, Tifaniba. A nő pedig összeszűrte a levet Tamással, aki mondvacsinált okkal elcsalta a barátját a bujáki temető szélére. Ott leütötte, majd halálra késelte Pétert, hogy megkaphassa annak asszonyát.A gyilkos el is temette a tragikus sorsú családapát, de pár nap múlva a rendőrség elfogta. Azóta letartóztatásban várja a sorsa alakulását.

Nem bocsátott meg a falu

Azóta sem csillapodtak a kedélyek, a falu nem bocsátott meg Tifaninak. Hiszen mindenki jól ismerte az áldozatot és a gyilkosát is, egyikükre sem lehetett rosszat mondani. De a féltékenység, a zöld szemű szörnyeteg Tamásból csak kihozta a legrosszabbat.  „Az a legborzasztóbb ebben a tragédiában, hogy éppen a gyilkos volt az áldozat legjobb barátja. Mindkét embert rendkívül jó embernek ismertük, ezért aztán a hivatalnak soha semmi dolga nem is volt velük. Erre mégis megtörténhetett ez a szörnyűség” – sajnálkozott Borbély Gábor, Buják polgármester.

Az AcNews megtalálta a meggyilkolt Péter élettársa, Tifani a Facebook oldalát. Ahol a tragikus sorsú Péter fotója Tifani és három gyermeke gyűrűjében ma is fent van. A gyászoló családanya neve elhallgatását kérő rokona lapunknak elárulta: minden kapcsolatot megszakítottak Tifanival. Őt is hibáztatják a tragédia miatt, emiatt szóba sem áll vele.

Péter talán még ma is élhetne

„Ha Tifani hűséges maradt volna, akkor Péter talán még ma is élhetne. Azonban összeszűrte a levet az élettársa legjobb barátjával, Tamással, ez lett belőle” – idézte fel a gyászoló anya bűnét a rokona. Azonban Tifani volt tanárnője cáfolta a rokon állítását, szerinte az asszony nagyon jó ember, aki nem érdemelt ilyen kegyetlen sorsot. „Jól ismertem Tifit, gyerekkorában tanítottam őt – mesélte a tanárnő. – Tisztes szegénységben, rendes családban neveli három gyermekét. Sajnálatos, hogy megtörténhetett ez az eset, hogy így veszítette el a gyerekei apját. Egyetlen  ember életét sem lehet börtönévekkel megfizetni, kiváltani. Ezért ha rajtam múlik, ma is lenne halálbüntetés.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés