ACNEWS

Megszólalt a megkéselt bőnyi kislány, sírva mesélte, mi történt vele

Mirella Fotó: Facebook, szülői engedéllyel
Mirella Fotó: Facebook, szülői engedéllyel
Felébredt a több órás műtétből a hatodikos Mirella, akit az intenzív osztályon ápolnak,  sírva idézte fel a borzalom perceit.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, szívtájékon szúrta az osztálytársát egy hatodikos kislány a bőnyi általános iskolában az óraközi szünetben. A gyereket mentőhelikopter válságos állapotban szállította a kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. Amikor felébredt, az első szavaival azonnal szüleit kereste. Amikor az édesanyja, Mariann az intenzív osztályra lépett, megrettent a látványtól. Hiszen a kislány csipogó gépekre kötve feküdt, testéből csövek lógtak ki.

„Nagyon megijedtem anya!” – Ez volt az első mondta Mirellának, miközben zokogva idézte fel a történteket az édesanyjának. – Előtte szétültették az osztályt, a szünetben kicsit vitatkoztunk ezen. Ő mögöttem ült, amikor ütést éreztem. Így jártál, mondta, és hangosan az arcomba nevetett. Ez nagyon fájt, nagyon bántott engem. Aztán bejött a terembe Zsófi. Megkértem, hogy szaladjon ki gyorsan. Aztán elsötétült minden. Elájultam.”

Mariann továbbra sem haragszik a szurkáló kislányra. „De azért szeretnék a szüleinek a szemébe nézni. Megkérdezném, hogy gondolják, hogy a lányuk kést vihet az iskolába? Amivel meg akarta ölni a gyerekemet?” – csattant fel Mariann. Aki elárulta: igyekezett tartani magát a kislánya előtt. „Nem akartam gyengének mutatkozni előtte, hogy sírni lásson. Pedig közel álltam hozzá, amikor megláttam Mirike hátát, ahol a szúrás érte.  A helyét egy hatalmas kötés fedte. A kislányom nagyon érzékeny, soha nem csúfolná az osztálytársát, ahogy ő azt állította. Ha hazajön Mirike a kórházból, akkor kókuszgolyót sütök neki, azzal várom, mert azt imádja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés