ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Menekülnek a diákok Nagybaracskán, félholtra vertek egy tanulót

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Úgy megvert két diák egy harmadikat a nagybaracskai iskolában, hogy kórházba került, a rendőrség nyomoz az ügyben.
Hirdetés
Ad image

Félholtra vert két diák egy harmadikat Nagybaracskán a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskolában, mire a szülei azonnal kórházba vitték. Az orvos amikor meglátta a gyerek sérüléseit, hivatalból riasztotta a rendőrséget. Hogy óriási bajok vannak ebben az intézményben, az is jelzi, hogy már az iskolakezdés előtt 26 gyereket másik suliba íratták be a szüleik. Ahonnan a mostani bántalmazás után ismét pánikszerűen veszik ki a gyerekeiket a szülők, és viszik át máshová.

„Gyermekek egymás közötti bántalmazása volt. Rendőrségi feljelentés történt. Belső eljárás indult az intézményben. Mindkettő folyamatban van. Ez az eset nem tükrözi a mindennapi életünket.” Ezt Molnár Mariann, a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója nyilatkozta a baon-nak. A lap megkereste a rendőrséget is az ügyben.

„A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban adni” – válaszolta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lap kérdésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés