ACNEWS

Menet közben kiesett egy 2 éves kislány az autó hátsó ablakán -VIDEÓ

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Sokkoló képeket tett közzé a rendőrség. A videón egy kétéves kislány látható, amint vezetés közben kiesik egy autóból.
Hirdetés
Ad image

Először a teste lóg ki, majd a kislány az úttestre esik. Ugyanabból az ablakból azonnal egy sokkos nő feje bukkan elő. De ekkor már túl késő.

https://www.tiktok.com/@mossoscat/video/7354426044859862304

A katalán rendőrség súlyos gondatlanság miatt nyomoz az anya ellen. Ő a felelős azért, hogy alig kétéves kislánya vezetés közben kiesett az autóból. A videót az észak-katalániai Bellver de Cerdanya településen rögzítették. A beszámolók szerint azonnal mentőt hívtak, hogy a kislányt orvosi ellátásban részesítsék. Szerencsére nem sérült meg súlyosan – írja a blick.ch.

A rendőrség azért hozta nyilvánosságra a felvételt, hogy figyelmeztesse a többi szülőt. A gyerekeket mindig megfelelően be kell kötni. „Ellenkező esetben nagyon súlyos következményei lehetnek” – írta a hatóság.

A videó nagy port kavart a közösségi médiában. „Hogy történhet meg, hogy a gyerek szó szerint kirepül az autó ablakán?” – kérdezi valaki. Mások kevésbé lepődtek meg: „Ennek egyszer meg kellett történnie. Sokan vannak itt, akik így vezetnek”. Mások azt követelték, hogy vonják vissza az anya szülői jogait és a jogosítványát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés