ACNEWS

2024. July 03.   |   Kornél, Soma napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Norris hadat üzent a piszkosan játszó Verstappennek

A hétvégi Brit Nagydíjon Norris semmit nem fog másképp csinálni, és úgy érzi, a csapat is remek úton halad egy újabb győzelem felé. 
Hirdetés
Ad image

Lando Norris üzent Verstappennek: a Brit Nagydíjon semmit nem fog másképp csinálni, ugyanarra számíthat, mint legutóbb. Mint ismert, a McLaren pilótája az Osztrák Nagydíjon sokkal gyorsabb volt a háromszoros világbajnoknál. Azonban a 64. körben, amikor meg akarta előzni Verstappent, a Red Bull pilótája ráhúzta a kormányt Norrisra, így mindketten defektet kaptak. Mint azt az AcNews megírta, Verstappen vissza tudott térni a kerékcsere után, ötödiknek ért célba. Norris autója viszont annyira megsérült, hogy nem tudta folytatni a versenyt.

“Nem tudom, mit mondjak, csalódott vagyok“ — mondta Norris a futamot követően az f1világnak. „Őszintén szólva ennyi. Jó verseny volt, fair és kemény csatára számítottam, de a végén nem mondanám, hogy ez volt. Szóval nehéz ezt elfogadni. Az én részemről hibamentes verseny volt, jó munkát végeztem.“

Azzal kapcsolatban, hogy Verstappen több alkalommal bemozdult, amikor Norris előzni próbálta, a brit elmondta: „Ez egy szabály, hogy nem szabad reagálni a másik versenyzőre, és ő ezt háromszor is megtette. Kétszer sikerült elkerülnöm őt, de harmadszorra nekem jött.“ 

„Én csak élvezni próbáltam a versenyemet, ő a végén egyértelműen lassabb volt, és ugyanannyira tönkretette a saját versenyét, mint az enyémet. Nincs mit tenni, én mindent megtettem, de ez nem volt elég, bár nem az én hibámból. Csak folytatom, amit csinálok, végzem a munkámat, továbbra is erőfeszítéseket teszek, napról napra javulunk, Silverstone-ra is ez a cél. Elégedett vagyok a csapattal és mindazzal, amit csinálunk, de ma csalódtam.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés