ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nyafog az Onlyfans sztárja: szexelni akar a börtönben (18+)

Abigail White Fotó: Rendőrségi kép
Abigail White Fotó: Rendőrségi kép
Egy nagy konyhakéssel szíven szúrta három gyermeke apját. Az elítélt gyilkos most azét hisztizik, mert nem szexelhet a sitten.
Hirdetés
Ad image

Abigail White, az egykori OnlyFans sztár a börtönből írta: „Észrevettem, hogy a női raboknak és partnereiknek nem kínálnak éjszakai szállást. A mintegy 400 női rabért felelős börtön vezetőségének figyelembe kellene vennie az igényeinket”.

White szerint elég sok lány egyetértett vele. A 24 éves háromgyerekes anyuka egy új férfival randizik, akivel szexelni akar.

A börtönszolgálatának szóvivője így kommentálta az ügyet: „A fogvatartottak a családdal a nappali látogatások során találkoznak, amelyeket a személyzet felügyel. A rácsok mögötti szexuális együttlétekről kívánnak nyilatkozni.”

Így az sem világos, hogy Abigail White egyáltalán fog-e szexelni hosszú börtönbüntetése alatt. Az egykori erotikus modell legalább 2040-ig van börtönben – legkorábban akkor születhet döntés a feltételes szabadlábra helyezésről – írja a Bild.

A Kingswoodból származó nő a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát emberölésben, de gyilkosságban nem. Azt állította, hogy akkori barátja, Bradley Lewis el akarta venni OnlyFans bevételét, ami évente közel 60 ezer eurónak felel meg. A 17 centiméteres késbe ‘egy vita során futott bele’.

A bíróság nem hitt White-nak. Már a halálos késszúrás előtt beledöfte a kést exe karjába. A boncolás hét centiméter mély szúrt sebet tárt fel a férfi mellkasán, a penge széttépte a szívét. Abigail White-ot gyilkosságért legalább 18 év börtönre ítélték.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!