ACNEWS

Olaszországba csaltak és brutálisan megerőszakoltak 2 magyar lányt

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A bűnözők a gyanútlan fiatalokat munka ígéretével hívták ki magukhoz, végül prostit akartak belőlük faragni, de megszöktek.
Hirdetés
Ad image

Megvertek, megerőszakoltak két gyanútlan, fiatal lányt az olaszországi Mestrében. Mindkettőjüket munkalehetőséggel csábították ki,  de fogvatartóik egy szállodában prostitúcióra kényszerítették őket. Amikora lányok tiltakoztak, a stricik megverték és brutálisan megerőszakolták őket. Mindketten tisztában kerültek vele, ha tovább ellenkeznek, rosszabbul is járhatnak. Szerencsére egyiküknek volt annyi bátorsága, hogy megszökjön – írta a metropol. 

A nő az utcán megállított egy rendőrautót. Ugyan egy árva szót sem beszélt olaszul. De a magyar lány sírásából a járőrök megértették, hogy nagy a baj, ezért a hölgyet beszállították a kapitányságra. Ott már egy tolmács is a rendelkezésére állt, mindent részletesen elmesélt a hatóságnak. Kiderült, a lány csuklóját cigarettával égették, jeges vízbe fektették, és arra kényszerítették, hogy az erkélyen aludjon. A rendőrök ezek után a szállodába siettek, ahol bilincsbe verték a bűnbanda tagjait. A hotelszobában megtalálták a másik magyar lányt is. Őt egy velencei védett házban őrzik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés