ACNEWS

Pataki Ági: A női mivoltom miatt nem kellett küzdenem

Az egykori sztármanöken nem titkolja, sikerének titka elsősorban a külsejében rejlik.

Hirdetés
Ad image

Az egykori sztármanöken nem titkolja, sikerének titka elsősorban a külsejében rejlik.

Pataki Áginak nincsenek különösebb kívánságai Nőnapon, de a köszöntések azért, jól esnek neki a férfiaktól.

„Természetesen nem várom el a környezetemtől, hogy megünnepeljék. Igazából számon sem tartom, közben viszont jólesik, ha valaki a kezembe nyom egy virágot” – árulta el Pataki Ági, aki viszont a mindennapokban megköveteli az udvariasságot az ellenkező nemtől.

„Lehet, hogy a koromból adódik, de azt, hogy a férfiak előre engedjenek az ajtóban – érdekes módon – elvárom. Ám hogy a kabátomat feladják, azzal bíbelődjenek, azt nem. Fel tudok öltözni egyedül is” – jelentette ki a Nők Lapja magazinnak, majd kitért arra is, hogy, sikerességének titka elsősorban a nőiességében rejlik.

„Nekem a női mivoltom miatt nem kellett küzdenem, hiszen egyértelműen minden abból táplálkozott, hogy nő – hogy jó külsejű nő – vagyok. Gyakorlatilag a karrierem is ezen alapszik. Jelenleg is azért adok interjút, mert húszéves koromtól a külsőmből éltem, soha nem kellett betagozódnom sehová, hiszen mindig szabadúszó voltam, a saját karrieremet, üzleteimet építettem. Bár én nem érzem a hátrányát, hogy nő vagyok, ettől még láttam, hogy mások nem így vannak ezzel. Ha nyitott szemmel jár az ember a világban, tapasztalhatja, hogy a nőknek sokkal inkább meg kell küzdeniük a céljaikért” – fogalmazott a sztármodell, hozzátéve, fontos, hogy egy nő önálló egzisztenciával rendelkezzen.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés