ACNEWS

Porig alázták Tóth Gabit a Retro Rádióban

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Bochkor Gábor a műsorában kíméletlenül ekézte az énekesnőt, de lesajnálta Pápai Joci zenei munkásságát is.
Hirdetés
Ad image

A rádiós műsorvezető, a reggeli adásában, azt a témát boncolgatta, melyről korábban az AcNews is beszámolt. Miszerint Kadirov, a csecsen köztársasági vezető minden zenei, vokális és koreográfiai kompozíciót 80 és 116 ütem/perc (BPM) közötti tempóra korlátozott. (Ezzel egyébként betiltotta hazájában az orosz himnuszt is.)

Bochkor Gábornak e vonal mentén megkérte a hallgatóit, hogy szavazzák meg, ki az, akit száműznének az éterből és lehetőleg soha többet nem hallgatnák meg a dalait. Még azt is megígérte hogy amennyiben konszenzusos eredmény születik, akkor igyekszik azt a csatorna vezetősége felé továbbítani – írja a Promotions.

A hallgatók pedig reagáltak. Először az Emberektől a Mama című alkotást akarták a hallgatók eltüntetni az éterből, mellyel a műsorvezető egyet is értett. Többen örültek volna, ha nem kell ByeAlex dalait hallgatni. Dobogós helyezést ért el a hallgatói antipátia listáján Pápaj Joci is, akinek Bochkor egyetlen dalát ismerte, ezt nyikorgáshoz hasonlította, majd félvállról megjegyezte, hogy ezt amúgy is csak néha hajnalban játszák.

Ezután elhangzott még egy név, akit a Retro Rádió hallgatói örökre száműznének a zenei palettáról: ez pedig Tóth Gabi volt. Bochkor ezzel is egyetértett, hangjából érezhető volt, hogy nem döbbent meg túlságosan azon, hogy az emberek megszavazták ezt az eredményt. Az adásrészlet alább hallható:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés