ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Rács mögé kerültek a válogatott bokszoló népligeti kirablói

Fotó: AI
Fotó: AI
A Volánbusz népligeti pályaudvarán kirabolt bokszoló a pénzéről már lemondott, de a cég bocsánatkéréséről nem.
Hirdetés
Ad image

Rács mögé dugták a népligeti konyhakéssel felfegyverkezett rablópáros tagjait, akik elvették Koloszár Valentin válogatott bokszoló pénzét. A támadás fényes nappal, a 9-es peronon buszra váró emberek szeme láttára történt. Mint azt az AcNews megírta, vasárnap a romániai boksztornáról hazatérő Valentin döbbenten látta, hogy a rabló a pályaudvar biztonsági őréhez menekült. Valentin hiába kért segítséget az őrtől, az nem hitt neki.

„Nagyon örülök, hogy elfogták a rablókat, és nem veszélyeztetnek többé senkit. Remélem, jó pár évre börtönbe kerülnek majd – nyilatkozta az AcNews-nak a 20 éves Koloszár Valentin, magyar bajnok bokszoló. – Még azt se bánom, hogy emiatt a rendőrségre és a bíróságra kell járnom tanúskodni. Legalább a támadóim szemükbe nézhetek. Nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy rajtam kívül több embert is kisemmiztek már. Már csak a Volánbusz bocsánatkérése hiányzik és aztán elengedhetem az egész történetet.”

Valentin a támadás másnapján feljelentést tett a rendőrségen. Előtte a Tiktokon videón osztotta meg a vele történteket. A nyomozók tanúként hallgatták ki a sportolót. Ezt követően másnap azonosították és elfogták a 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát a budapesti rendőrök. Mindkettőt őrizetbe vették, s kezdeményezték a letartóztatásukat – adta hírül a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés