ACNEWS

Rémálom az újpalotai toronyházban: halálra égett egy lakó

Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Fotó: illusztráció-Katasztrófavédelem
Kigyulladt egy újpalotai toronyház nyolcadik emeleti lakása, a benne lakó tulajdonos meghalt, már nem lehetett újraéleszteni.
Hirdetés
Ad image

Akár egy rémálomban, az újpalotai toronyház lakói szirénázva érkező, a lépcsőházban a nyolcadik emeletre igyekvő, kiabáló tűzoltók hangjára riadtak tegnap késő este. A Zsókavár utcai panellakás ablakán ömlött ki a füst. Amikor a tűzoltók betörték az ajtót, a tulajdonost a földön fekve találták meg. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, azonban a lakás tulajdonosának életét a gyors segítség sem tudta megmenteni. Csak a holttestét tudták kiemelni.

Egyelőre nem tudni, miért csaptak fel a lángok, vélhetően az idős, nyugdíjas férfi az ágyban dohányozhatott – írta a metropol. De a szándékosság sem zárható ki. Jelenleg a tűzvizsgálók keresik az okokat. Szerencsére a többi lakás érintetlen maradt, azokra nem terjedtek át a lángok.

„Tűz ütött ki egy nyolcadik emeleti lakásban, Budapest XV. kerületében, a Zsókavár utcában. Öt négyzetméterre terjedt ki a tűz, amihez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek egy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek, melynek során átszellőztetik a társasházat” – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés