ACNEWS

Ricciardo csodabravúrja a Forma-1 leggyengébb autójával

Fotó: racingbulls
Fotó: racingbulls
Ámul a világ az ausztrál pilóta sikerén: a negyedik helyről rajtolhat ma este 18.00 órakor a Miami Nagydíj sprint futamán.
Hirdetés
Ad image

Az élről a háromszoros világbajnok Max Verstappen, mellette Charles Leclerc indulhat a szombati minifutamon. A második sorból Sergio Pérez és Daniel Ricciardo rajtolhat. Az ausztrál autóversenyző nemrég ultimátumot kapott, hogy vagy hozza az eredményeket, vagy szezon közben megválik tőle a csapat. Ricciardo végre elképesztő magabiztossággal autózott, reméljük a szezon végéig hozza a jó eredményeket. Eközben csapattársa, Yuki Tsunoda csak a 15. helyre hozta be az autóját.  

A másik extrém teljesítményt a Mercedes pilótapárosa produkálta, csak éppen negatív értelemben. Rendkívül kínos a csillagosok folyamatos leszereplése az idei szezonban. Ugyanis a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és George Russell már a Q2-ben kiesett. Ők három századmásodperc különbséggel a 11.-12.-ik helyen értek célba.Tovább főhet Toto Wolf feje, hogy melyik irányba induljon és legfőképpen kivel? Hiszen jövőre Hamilton nélkül kell(ene) száguldaniuk. Ráadásul ez már a harmadik szezon, amikor rendre lemaradnak az élvonaltól. Korábban legalább volt magyarázat, a kocsi pattogása miatt nem volt tapadás. De idén lövésük sincs, hogy miért rossz az autó. Ez pedig a szponzorokat és a részvényeseket is frusztrálja.

A player.hu táblázatában látható a sprintfutam időmérő edzésének végeredménye Fotó: player.hu

A szombati sprintfutamot – magyar idő szerint – 18:00-kor rendezik, a főfutam időmérőjére 22:00-kor kerül sor, a vasárnapi futam pedig 22:00-kor rajtol majd el, az M4 Sport mindegyiket élőben közvetíti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés