ACNEWS

Senki sem vette észre: szupermarketben élt a nő egy évig

Fotó: Family Fare - képernyőkép
Fotó: Family Fare - képernyőkép
Naponta ezrek vásároltak az élelmiszeráruházban, mégse tűnt fel senkinek, hogy egy nő lakik a tetején, a cégtábla mögött.
Hirdetés
Ad image

A Michigan állambeli Midlandben egy nő kerek egy évig élt a helyi szupermarket, a Family Fare tetején, a reklámtábla mögött. A 34 éves hajléktalan egészen berendezkedett a tábla mögött, ami nem egészen úgy néz ki, ahogy azt megszoktuk. A reklám egy körülbelül három méter magas építmény, amit a közért tetejéhez rögzítettek, mögötte így egy fedett üreg alakult ki. Itt éldegélt otthonosan a hölgy. Volt egy íróasztala, padlóburkolatot is szerzett, egy ruhásszekrényt is készített magának, sőt nyomtatója és szobanövénye is volt. Egyszóval igen ízlésesen, otthonosan be volt rendezve a zug.

Egy éven keresztül pedig senkinek nem szúrt szemet, hogy valaki a tetőn él. Végül építőmunkások szúrták ki, hogy egy hosszabbító fut végig a teljes tetőn. Ők értesítették a rendőrséget. Amikor a biztosurak felmásztak, a nő odasétált az ajtajához, majd ennyit mondott: „Ne aggódjanak, elmegyek.” A hajléktalan ellen végül nem emeltek vádat, de el kellett költöznie. A nő megértette, hogy nem maradhat ott tovább, és meg is ígérte, hogy nem tér vissza „otthonába”. Még aznap össze is szedte a holmiját, azonban pár dolgot ott felejtett a költözködés közben. Az üzlet felvette a kapcsolatot a nővel, sőt segítenek neki elvinni az ottfelejtett cuccait.

A nőt egyébként az ottdolgozók és a törzsvásárlók is többször látták a boltnál. De nem szenteltek neki különösebb figyelmet. „Senki sem tudta, hová megy és senki sem számított arra, hogy a tetőn, a cégtábla mögött lakik.” – idézte a Bild a helyi rendőrség szóvivőjét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés