ACNEWS

Szex a repülőn: a lehetetlen is lehetséges

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Végre kiderült, hogy hogyan szexelhetünk a repülőgépen anélkül, hogy csorba esne a hírnevünkben, vagy kitiltanának a légitársaságtól.
Hirdetés
Ad image

A repülés minden, csak nem szexi. Az utastérben a légnyomás kiszárítja a bőrünket, nincs elegendő lábtér, miközben egyszerre izzadunk és fázunk. Ráadásul valahogy mindig sikerül egy síró kisgyerek mellé helyet kapnunk. Enyhén szólva se ideális feltételek ahhoz, hogy hangulatba kerüljünk. Az ötlet azonban legtöbbünk fejében ennek ellenére is ott motoszkál folyamatosan. Éppen ezért – vagy ennek ellenére – sok híresség, köztük Kim Kardashian és Chrissy Teigen állítja, hogy már szexeltek repülőgépen. Bár több mint valószínű, hogy ők nem a turistaosztályon nyomorogtak, hanem egy magángépen adtak teret a vágyaiknak.

A WomanHit egy szexológus segítségével most utánajárt annak, hogy mi is kell a tökéletes aktushoz a fellegek felett. Azonban még mielőtt belekezdünk ebbe, le kell szögezni, hogy lebukás esetén nemcsak a többi utas szúrós tekintetét kell majd elviselni. A repülőgépeken való intim együttlét ugyanis a világon mindenhol illegális.

Éjszaka a legjobb kielégülni

Az esti repülések során a legtöbb utas alszik, így nem valószínű, hogy sor fog kialakulni a WC előtt, miközben mi átadjuk magunkat a gyönyörnek. Ráadásul ilyenkor a legtisztább a mosdó is. „Ha megpróbálunk belegondolni, hogy egy repülőn mi a legalkalmasabb hely a szexre, a legkézenfekvőbb ötlet az, ha kimegyünk a mosdóba. Végül is a repülőgép nyilvános hely, és így senki sem lehet az intim jelenetek szemtanúja.” – magyarázza Elena Tyihonova szexológus.

Az időzítés mindennek a kulcsa

„Ha nem éjszakai járattal megyünk, akkor várjuk meg, amíg a légiutas-kísérők elkezdik az italokat, ételeket felszolgálni. Aztán irány a kabin hátsó része. Általában elölről indulnak el ilyenkor, ráadásul kevesebben mennek mosdóba is.” – hívta fel a figyelmet Elena. Próbáljunk meg ehhez pókerarcot vágni, nem kell a gép hátuljába rohanni azonnal, hatalmas vigyorral az arcunkon. A mosdóhoz vezető úton pedig jobb, ha nem kezdünk el pettingelni, egymás szájába mászni. Feltűnő lenne.

A póz

Sajnálom, de az állás az egyetlen lehetőség. Kivéve, ha nem akar valaki leülni a nem túl steril WC-re, vagy letérdelni a mosdó padlójára. És azt hiszem ezt senki se akarja.” – mondja Elena.

Legyünk óvatosak

Jobb, ha egyesével megyünk ki az aktus után. Ha elkapnak, mondjuk azt, hogy a másik fél rosszul lett és kísérőre volt szüksége.

Elsietni és sietni nem ugyanaz

Bár alapesetben szeretjük a gyönyört minél tovább húzni, ez esetben a gyorsaság előnyt jelent. 15 percnél hosszabb idő – sőt már ez is – rendkívül gyanús tud lenni. Persze legyünk ugrásra készen mindeközben, hiszen bármikor félbeszakíthat minket valaki, akinek tényleg „ki kell mennie” sürgősen. Így jobb, ha nem vetkőzünk neki nagyon az aktusnak, távozáskor pedig ellenőrizzük, hogy fel van-e húzva a sliccünk, minden gomb a helyén van-e, és finoman fogalmazva a testrészek se domborodnak ki feltűnően. Azt pedig mondani se kell, hogy mindezt teljes csöndben tegyük.

Extra takaró

Ha szerencsénk van, akkor nincs tele a gép, amin ülünk és átadhatjuk magunkat az ülésen is a gyönyörnek. Bár ebben az esetben a kezek játszanak főszerepet. Csak ne felejtsünk el nedves törlőkendőt vinni magunkkal, hogy eltüntessük a bűneink nyomát. és a kiosztott takaró is jótékonyan elfed mindent.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!