ACNEWS

2024. July 07.   |   Appolónia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szívszorító tragédia: úszás közben falt fel egy kislányt a krokodil

Napokig kerestek egy 12 éves kislányt, aki úszni indult még a múlthéten, azonban sose tért vissza. Krokodil marcangolta szét.
Hirdetés
Ad image

Napokig folyt a keresés egy eltűnt gyermek után, aki családjával ment el nyaralni Ausztráliába. Azonban az, amit a kutatócsoportok már sejtettek egy ideje, csak most nyert bizonyosságot. A 12 éves kislány krokodiltámadás áldozata lett. A lány és családja egy, a vízparton található üdülőkomplexumban szállt meg, ahol a kislány többedmagával ment el úszni. Akkor tűnt el hirtelen.

Miután egy krokodil felbukkant a nyaralóövezet környékén, a rendőrség kiterjesztette a keresést. Végül megtalálták a lány pólóját. Csónakokkal és helikopterrel keresték a környéken mindenütt. Végül 36 órával később találták meg a maradványait. „Rendkívül nehéz 36 óra volt ez azoknak a mentősöknek, akik résztvettek a keresésben. A család sokkot kapott, nem tudták elhinni a történteket.” – idézte a Krone Erica Gibson rendőrségi szóvivőt. A lányt keresők azonban még a póló megtalálása előtt tudták, hogy nem fogják megtalálni a kislányt élve. Feltehetően egy krokodil ragadta el és falta fel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés