ACNEWS

Taylor Swift macskája gazdagabb, mint a barátja

Taylor Swift Fotó: Youtube
Taylor Swift Fotó: Youtube
Az énekesnő minden slágerlistás rekordot megdönt. A barátja, Travis Kelce a Kansas City Chiefs NFL-sztárja. De kapcsolatukban nemcsak a nő keres többet.
Hirdetés
Ad image

A popsztár Taylor Swift és a futballsztár Travis Kelce még 2023 nyarán találkoztak és egyből szerelembe estek. Mindketten rendkívül sikeresek a szakmájukban, és ennek megfelelően rengeteg pénzt keresnek.

Az NFL-sztár Travis Kelce vagyonát körülbelül 36,5 millió euróra becsülik. Hatalmas összeg – de új szerelme háza táján a sportoló csak a harmadik helyen áll – írja a krone.at.

Taylor Swift macskája ugyanis hatalmas üzletet jelent. A „Cats.com” most közzétette a világ leggazdagabb állatainak listáját – és az előadó macskája a harmadik helyen végzett.

Olivia Benson, a skót lógófülű macska ugyanis mintegy 89 millió eurós vagyon „tulajdonosa”.

A négylábú a közösségi médián, Taylor zenei videóin és reklámszerződéseken keresztül gyűjtötte össze ezt az őrült összeget. A bolyhos cica bizonyára sokat köszönhet híres gazdájának.

A macskát valószínűleg nem érdekli a sok pénz. Szabadidejét azzal tölti, hogy drága székeken heverészik, és gazdájával bújik össze – amit valószínűleg sokan még jobban irigyelnek, mint a kövér bankszámláját.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés