ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Till Attila sírva fakadt az Ázsia Expresszben

Fotó: TV2 Sajtószoba
Fotó: TV2 Sajtószoba
Tilla az Ázsia Expresszben meghatódott, olyan a szeretettel gondoskodtott róluk a vendéglátójuk.
Hirdetés
Ad image

Sírva fakadt Till Attila a TV2 Ázsia Expressz című műsorában, mert vendéglátójuk olyan szeretettel gondoskodott róluk. Stohl Andrással együtt mindketten kimerültek, fáradtak voltak, a háziak megható odaadással, törődéssel készítettek nekik vacsorát és kávét. Pedig mint azt Tilla elárulta, ő nem az a sírós fajta. És nem azért, mert érzelemszegény vagy érzéketlen lenne.

“Ebben a műsorban rengeteg rossz dolog történt velünk, számos kényelmetlen és nehéz helyzetet éltünk át, sok megrázó dolgot láttunk, tapasztaltunk – idézte a – írta a blikk Tillát. – Mégis rengeteg jó emberrel találkoztunk, megható pillanatokban volt részünk, és hogy a helyiek mennyit segítettek, az óriási élmény volt. Tényleg azt tapasztaltuk, hogy mennyire sok a jó ember. Alapvetően amiatt pityeredtem el az első szállásunkon. Ő nem volt annyira rossz módú, de az nagyon megrendített, ahogy külön nekünk csinált vacsorát, hogy hozta a kávét. Az odaadás, a szeretet, ami meghatott, amelyben azért nincs nagy csoda, hiszen mindannyiunknak erre van szüksége”.

A műsorvezetők az nlc.-nek korábban elárulták, hogy nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, ugyanis rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben. Mint mondták, három dolog volt, ami megviselte őket. Az egyik  a tűző napon való stoppolás, a szálláskeresés, vagy az, amikor egy őrült feladatot kellett teljesíteniük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés