ACNEWS

Túlélőjátszma kezdődik Epstein szigetén

Fotó: Képernyőkép / Youtube
Fotó: Képernyőkép / Youtube
Az elhunyt üzletember rettegett szigetén pár nap múlva bárki kalandozhat a virtuális térben. Nagyon morbid videojáték készült.
Hirdetés
Ad image

Az emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával elítélt Jeffrey Epstein nevét szerte a világon ismerik. Nem csak a rémtettei miatt, hanem azért is, mert rengeteg ismert ember vendégeskedett nála a magánszigetén.

A horrorsziget most megihletett pár programozót – péntektől lesz elérhető a számítógépes játékuk a Steamen.

Az ’Epstein Islandben’ a játékosok veszélyes túlélő- és felfedezőútra készülnek egy szigeten! Sötét titkokat fedeznek fel, és veszélyes küldetéseket teljesítenek. Az Epstein-szigeten található különböző lények legyőzésével érik majd el a főgonoszokat.

A szigeten 3 főgonosz lesz. Az első Clintin, a második Havking, a harmadik pedig Minwell. A készítők ezzel egyértelműen a botrányos ügy érintettjeire: Bill Clintora, Stephen Hawkingra, és Maxwellre céloztak

„Miután legyőzted ezeket az egyéneket és erőre kaptál, le kell győznöd az utolsó főnököt, Jefry-t, aki a sziget felett uralkodik. Légy azonban óvatos, és fejleszd a bázisodat a barátaiddal a szigeten, és indíts támadásokat. Találd meg a mágikus elemeket a sziget rejtett területein, és használd őket! A szigeten található ‘MJ-k’ segíteni fognak neked; kérd a segítségüket, ahelyett, hogy ártani próbálnál nekik, mert ők lesznek a szövetségeseid!” – áll a leírásban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés