ACNEWS

Vérfagyasztó: halálából üzent a Verőcén elhunyt Bogi az anyukájának

Fotó: Kiszel Melinda
Fotó: Kiszel Melinda
A verőcei hajóbalesetben elhunyt lány Kiss Kató halottlátón keresztül kérte az édesanyját, hogy a szerelmével közös képet tegye a koporsójába.
Hirdetés
Ad image

Vérfagyasztó üzenetet küldött Kiss Kató halottlátón keresztül a verőcei tragédiában elhunyt 21 éves Boglárka a temetése előtt.

„Bogi azt kérte, hogy a piercinget rakjam vissza az orrába. És a neki írt búcsúleveleket, valamint a vőlegényével, Marcival közös képeket is tegyem mellé. Illetve rakjam a koporsójába azt a gipszangyalkát, amit a nagymamájától kapott – mesélte az AcNews-nak Kiszel Melinda, az elhunyt lány édesanyja. – Megdöbbentem, hiszen a  gipszangyalkáról, a piercingről, a búcsúlevelekről csak én tudhattam. A legmegdöbbentőbb Bogi utolsó kívánsága volt. Azt kérte, hogy a mellettem ülő embernek köszöntsem fel egy szelet dobostortával. Épp az unokatestvérem, Gyuszi ült mellettem, akinek aznap volt a születésnapja.”

Kiss Katón keresztül üzent az elhunyt Boglárka az édesanyjának Fotó: Kiss Kató

Ez adhat megnyugvást

Melindát az elmúlt napokban rengetegen keresték meg a Facebook bejegyzése miatt. Ezt írta: „Szép babám, 35 nap és találkozunk. Anya örök szerelme maradsz!!!” A gyászoló édesanya elismerte, félreérthető volt a posztja. Többen azt hihették, hogy rossz gondolatok gyötrik. Hogy az élettől búcsúzik.

„Valójában azért írtam a közösségi oldalamra, mert július 16-án személyesen is találkozom Kiss Katóval. Mélyen hiszek benne, hogy rajta keresztül üzenhetek a lányomnak. Van néhány kérdésem hozzá, amire ha választ kapok, segít az elfogadásban, a megnyugvásban – folytatta Melinda. Aki lánya temetése óta pszichológushoz és pszichiáterhez is jár. Egy szociális otthonban dolgozik, a munka elvonja a figyelmet a gyászról. A tanyán élő családjától elköltözött, albérletben lakik a városban. Mint mondta, a kislánya, Izabella (10) és kamaszfia, Rudika (13) miatt is erősnek kell lennie.

A lelkük így is együtt van

A gyászoló édesanya úgy tudja, az motorcsónakon ülő olasz turista vallomásában arról beszélt, hogy a vezetőn kívül mind a hetüknek halálfélelme volt. Mint azt az AcNews megírta, egy svájci szállodahajónak ütköztek, a csónak vezetője és hét utasa meghalt. „A lányom mindig vidám és jókedvű volt. Ahogy a Facebook oldalamra kitett fotón is látszik. Napsugaramnak hívtam mindig, mert beragyogta az életemet. Bennem így él tovább. Hogy nem pihenhet közös sírban a vőlegényével, Marcival? Az nem olyan nagy baj. A lelkük így is együtt van” – mondta búcsúzóul Melinda.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés