ACNEWS

Visszatérés az F1-be. Vettel a Mercedesnél kopogtat

Sebastian Vettel fotó: formula.hu
Sebastian Vettel fotó: formula.hu
A Forma-1 rekord világbajnoka, Lewis Hamilton örülne, ha Sebastian Vettel lenne az utódja a Mercedesnél.
Hirdetés
Ad image

„Fantasztikus lenne, ha visszatérne. Remekül illeszkedne a csapathoz. Vettelnek erős értékei vannak, és mindenképpen előnyére válna a Mercedesnek, ráadásul német ” – mondta a 39 éves Hamilton csütörtökön a Japán Nagydíj előtt.

Hamilton az idei szezon után elhagyja az Mercedest, és a Ferrarihoz igazol. Jelenlegi csapattársa, George Russell is szívesen látná Vettelt a Mercedesnél. „Sebastian egy nagyszerű ember és négyszeres világbajnok. Jól jönne a személyisége a pilóták között” – mondta.

A 26 éves pilóta azonban elvileg több versenyzőt is el tudna képzelni maga mellett jövőre: „Ahogy már mondtam, nagyon nyitott vagyok arra, hogy ki legyen a csapattársam. Akár világbajnok, akár újonc, ez számomra semmin sem változtat.”

Hamilton lehetséges utódainak listája a német csapatnál hosszú, a világbajnok Max Verstappentől (Red Bull) a korábbi bajnok Fernando Alonsón (Aston Martin) és a szupertehetség Kimi Antonellin (Forma-2) át Vettelig terjed. Sebastian Vettel 2022 végén visszavonult, de az utóbbi időben már nem zárta ki a pilótafülkébe való visszatérést – írja a krone.at.

Kell néhány beszélgetés és telefonhívás, hogy többet tudjunk meg. De az biztos, hogy ez az egyik legjobb pilótafülke a rajtrácson” – mondta Vettel szerdán a Mercedesnél kínálkozó lehetőségről. A csapatfőnökkel, Toto Wolffal nemrég már tárgyaltak, de állítólag nem a jövő évi elkötelezettségről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés