ACNEWS

Agyonverte a feleségét és felakasztotta magát a holland férfi

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
A holland házaspár a a béke szigetét keresve pár hete költözött a festői szépségű faluba, nem is sejtették, hogy tragédia lesz a vége.
Hirdetés
Ad image

Döbbenet és gyász uralkodik tegnap óta a 600 lelket számláló baranyai falucskában, ahol futótűzként rohant végig a hír: meggyilkolták a Széchenyi utcában lakó 56 éves holland asszonyt, és az 56 éves férjét életveszélyes állapotban vitték el a mentők. Abaliget korábban is a béke szigete volt. És most is az. Talán éppen ezért költözött oda Hollandiából a tragikus sorsú nyugdíjas házaspár. Arra azonban ők sem gondoltak, hogy éppen ott lelik a halálukat, ahol a nyugalmat válték megtalálni.

Az AcNews értesülése szerint a házaspár tagjai hétfő reggel összevesztek egymással, majd a férfi agyonverte a feleségét. Amikor rájött, hogy mit tett, magát is meg akarta ölni. Azonban a kötél, amire felakasztotta magát, elszakadt. A kiérkező rendőrök riasztották a mentőket, akik az utolsó pillanatban érkeztek. Miután szállítható állapotba hozták az válságos állapotban lévő férfit, a kórházba rohantak vele. De már nem tudták megmenteni az életét.

„Korábban soha, semmi hasonló nem történt nálunk, itt jó a közbiztonság – magyarázta az AcNews-nak Ivády Gábor, Abaliget polgármestere. – Csak nemrég költözött ide a házaspár, a tragédiájuk mélyen megrázta a falu lakóit.” Az ügyben a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés