ACNEWS

Jó hír karácsonyra: két fontos dolog árán nem emelnek

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Két nagyon fontos árucikk van minden magyarnál karácsonykor. Most érkezett a jó hír, hogy várhatóan egyiknek sem fog emelkedni az ára idén.
Hirdetés
Ad image

Az ország legnagyobb fenyőtermelő vidékén, a Zala vármegyei Surdon élő gazdák elmondták, hogy idén akár 20 százalékkal is megemelhetnék a fenyőfák árát a költségeik miatt. A magas inflációnak köszönhetően azonban félő, hogy sokan már nem is vennének inkább fát. Ezért döntöttek úgy, hogy nem fognak emelni az árakon.

„Kéne, hogy emelkedjen 20 százalékot, de én azért mondtam, hogy ezt nehezen tudom elképzelni, mert az embereknek nagyon kevés a pénzük, és nem csak karácsonyfát kell vásárolni, hanem mindent mást is az ünnepekre”– mondta az ATV híradónak Kanász János őstermelő.

A fenyők mellett, a hal sem fog drágulni. A riport arról is beszámolt, hogy a Hortobágyi Halgazdaság vezetője szerint a tavalyi sokkszerű drágulás után idén helyreállt a rend.

„Nagyjából ugyanazokkal az árakkal fognak találkozni a vásárlók a karácsonyi halpiacon, mint tavaly”–  nyilatkozta Simon Károly, a Hortobágyi Halgazdaság vezérigazgatója.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés