ACNEWS

Lionel Messi már nagyon szégyelli magát

Fotó: YouTube/Major League Soccer
Fotó: YouTube/Major League Soccer
Lionel Messi végre megszólalt, azok után, hogy hatalmas botrányt okozott a hongkongi meccsén, mikor nem lépett pályára.
Hirdetés
Ad image

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, Messi, aki a Major League Soccerben szereplő Inter Miami csapatában játszik, vasárnap nem lépett pályára a hongkongi XI ellen. Ez felháborodást váltott ki a szurkolók körében. Azóta elmondta, hogy sérülés miatt tartották távol a pályától, de játszani akart.

„Nem tudtam ott lenni a hongkongi meccsen, és nagyon szégyellem magam emiatt. Mindig részt akarok venni, ott akarok lenni, különösen, ha ilyen típusú meccsekről van szó, és messzire utazunk, hogy az emberek láthassanak minket” – mondta Messi a riportereknek.

A 36 éves játékos hatalmas népszerűsége miatt a szurkolók már a csapat előszezonbeli túrája alatt is tolongtak, hogy megnézhessék az Inter Miami meccseit.

A hongkongi mérkőzésre 40 000 néző volt kíváncsi, de bosszús vége lett, mert a szurkolók kifütyülték, kigúnyolták és a jegyek árának visszatérítését követelték, miközben Messi a kispadon maradt.

Még a hongkongi kormány is csalódott, hogy a nyolcszoros Aranylabda-győztes Messit nem állították be a mérkőzésen – írja a CNN.

Gerardo „Tata” Martino, a Miami menedzsere később kifejtette, hogy Messi és korábbi Barcás csapattársa, Luis Suárez is a kispadon maradt az orvosi stáb tanácsára.

Az Inter Miami most Tokióban tölti felkészülési túrájának következő szakaszát, és szerdán a japán Vissel Kobe ellen lép pályára.

Messi hozzátette, hogy megérti, miért bosszantotta az embereket, hogy nem vett részt a mérkőzésen, de reményét fejezte ki, hogy a Miami valamikor újra játszhat Hongkongban.

Arra a kérdésre, hogy pályára lép-e a Vissel Kobe elleni mérkőzésen, a csatár így felelt: „Ha őszinte akarok lenni, még mindig nem tudom, hogy tudok-e játszani, de sokkal jobban érzem magam, és nagyon szeretném, ha képes lennék rá”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés