ACNEWS

Most temetik Navalnijt – itt az élő közvetítés

Navalnij Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0
Navalnij Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0
Nagy a feszültség Moszkvában, ahol jelenleg is zajlik az elhunyt Kreml-ellenzéki Alekszej Navalnij gyászszertartása.
Hirdetés
Ad image

Több ezer ember gyűlt össze az orosz fővárosban. A szertartás késett, mert a holttestet a tervezettnél később adták át a hozzátartozóknak.

Erre a linkre kattintva tudod követni Navalnij temetését élőben / vissza is lehet tekerni

A moszkvai Marjino kerületben lévő templomnál az emberek fémrácsok körül tolongtak, hogy búcsút vegyenek az ellenzéki vezetőtől. Navalnij csapata több mint ezer emberről is beszámolt. Sokan virágot vittek a kezükben.

Több tucatnyi mentőautó és egyenruhás foglalta el a helyét kora reggel. A járókelők iratait és személyes tárgyait ellenőrizték. A beszámolók szerint a templomnál ki volt függesztve egy felhívás, amelyben arra kérték az embereket, hogy ne filmezzenek és ne fényképezzenek. A mobilinternetet állítólag kikapcsolták. Korábban bejelentették, hogy a temetést élőben követhetik az interneten.

További videók: link1 / link2 / link3

Navalnij halála után is rendkívüli feszültség alá helyezte a hatalmi apparátust. A gyászszertartást helyi idő szerint 14 órára (közép-európai idő szerint 12 órára), a temetést két órával később (közép-európai idő szerint 14 órára) tervezik a boriszovi temetőben.    

Frissítünk!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés