ACNEWS

Nincs kegyelem: két testvér agyonverte az édesanyjuk pedofil élettársát

A fivérek tagadják, hogy ők ölték meg a 85 éves férfit.

Hirdetés
Ad image

A fivérek tagadják, hogy ők ölték meg a 85 éves férfit.

Nem mindegy, kivel él együtt az édesanyánk – valószínűleg így gondolkodott az a két fiatal férfi is, akik a vádak szerint agyonverték édesanyjuk barátját.

A 85 éves áldozatot, Henry Thwaiterst korábban kétszer ítélték el pedofilizmus miatt, először 1995-ben, másodszor pedig 2012-ben – írja a Daily Mail.

A 25 éves Matthew és a 34 éves Luke Roe tavaly nyáron ölte meg kegyetlenül a férfit – azért, mert az össze akart költözni az édesanyjukkal. Mint kiderült, a 85 éves férfi korábban nagyobb összeget örökölt, s azt ígérte, hogy vásárol egy használt Mercerdest a testvéreknek.

Az asszony 2012-ben ugyan kitette a férfi szűrét, de tíz évvel később, azaz tavaly év elején Thwaiters újra felvette a vele kapcsolatot, később pedig már az összeköltözést is tervezték.

Az áldozatot egy szombat este a saját Fiat Puntójából kirángatva verték halálra. Holttestét a Nottinghamshire-i Welbeck Estate közelében, egy kerítés alá rejtették. Másnap egy arra járó autós talált rá véletlenül.

A bíróságon azonban mindkét fiatal tagadja, hogy agyonverték volna anyjuk társát. 

Az ügyésznek, John Cammegh-nek azonban nincs kétsége afelől, hogy az áldozat erőszakos halált halt. Ezt az állítását röntgenfelvételekkel is tudja bizonyítani. Az ügyész úgy véli, a két fiúnak volt indítéka, emellett az előéletük sem tiszta, hiszen mindkettőt rajta kapták már ittas vezetésen, de a fiúk ezt is tagadják.

Az ügyben a tárgyalás folytatódik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés