ACNEWS

2024. July 05.   |   Emese, Sarolta napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Oda-vissza utazott egy halott férfi a vonaton – senkinek sem tűnt fel

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A holttest összesen 652 kilométert tett meg a vonaton. Csak akkor vették észre, mikor a nap végén utasok leszálltak. Egy alkalmazott vette észre.
Hirdetés
Ad image

Japánban egyáltalán nem ritka, hogy az ingázó vonatokon alvó embereket látni. Így amikor este 7:35 körül a JR East vonat beért az Odawara állomásra, az állomás dolgozója, akinek az volt a feladata, hogy ellenőrizze a belteret, valószínűleg nem lepődött meg, amikor egy férfit látott mozdulatlanul ülni egy kétszemélyes padon, noha mindenki más már leszállt a vonatról. A vonat azonban befejezte a nap utolsó járatát, és az éjszakai állomás felé tartott, és ezt nem tehette meg úgy, hogy egy utas még mindig a fedélzeten volt. Ezért az állomás dolgozója odaszólt a férfinak, de nem kapott választ. Közelebbről megnézve látta, hogy a férfi teljesen mozdulatlan, és nem lélegzik. Megnézte, hogy van-e pulzusa, de nem volt neki. Még az a kísérlete is sikertelennek bizonyult, hogy defibrillátorral újraéleszti a férfit, mivel az már halott volt.

A férfi a jelek szerint a vonat fedélzetén hunyt el. A többi utas azt hitte, hogy alszik, és békén hagyták. A történet azonban még megdöbbentőbbé válik, mivel a férfi közel 12 órán át volt a vonaton, oda-vissza utazott a vonalon 652 kilométeren keresztül, miközben elhunyt.

A férfi feltehetően egy betegség következtében halt meg. A rendőrség nem gyanakszik idegenkezűségre. A vonat Tokió és Kanagawa prefektúrán áthaladó útvonalon haladt.

Nem ez az első eset Japánban, amikor emberek haltak meg, miután a járókelők nem vették észre vagy figyelmen kívül hagyták a bajt. Március végén a Tokiótól északkeletre fekvő Ibakari prefektúrában egy 70 év körüli férfi halt meg, amikor kabátja beakadt egy mozgólépcsőbe. Egy ideig a helyén feküdt, anélkül, hogy bárki is segített volna rajta. Belehalt sérüléseibe – számolt be róla a soranews24.com.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés