ACNEWS

2024. July 14.   |   Örs, Stella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Ők nyolcan veretik magukat ősszel a Sztárbox-ringben

A nagysikerű Sztárbox hamarosan újra a képernyőn. A többfordulós versenysorozat idén még egy súlycsoporttal bővül.
Hirdetés
Ad image

A Sztárbox hatására rengetegen ragadtak boxkesztyűt a hírességek közül is és nem titkolt vágyukká vált, hogy ringbe és versenybe szálljanak. Ennek is köszönhetően az alkotók a férfi könnyűsúly súlycsoportjával bővítették a mezőnyt, amelyben nyolc elszánt sztár mérkőzik meg egymással a bajnoki övért.

Dóra Béla színész

A Keresztanyu és a Drága örökösök színésze, Dóra Béla férfi könnyűsúly súlycsoportban száll majd ringbe a Sztárboxban. A felkereséskor épp egy olyan időszakon ment keresztül, amikor újra akarta gondolni az életét, ezért kapott a lehetőségen, hogy valami mást is kipróbáljon a színészeten kívül. Azóta pedig gőzerővel készül a mérkőzésekre.

Horváth Tomi énekes

Horváth Tamás a tavalyi Sztárbox-döntőn határozta el, hogy nem retten vissza a kihívástól és 2024-ben ő is ringbe száll. Napi két edzése mellett titokban még a saját koncertjein is az ütéseit tökéletesíti – persze, csakis háttal a közönségnek, hogy senkinek se tűnjön fel, mit csinál. „A legnagyobb ellenfelem önmagam vagyok” – mondja az énekes, aki sosem volt „bunyós gyerek”. Ennek ellenére a legerősebb és legtechnikásabb ellenféllel szeretne megküzdeni a Sztárboxban.

Miller Dávid színész, műsorvezető

„Az egész lelkemet át kellett ehhez konvertálnom, ráadásul van egy-két ember a súlycsoportomban, akiket kedvelek, ez így még nehezebb” – mondja a Sztárboxra készülő Miller Dávid, aki gyerekkorában mindig a nagymamájával nézte Kokó és Madár meccseit a tévében. Ezért is szívmelengető számára, hogy most őt nézheti a ringben a nagymamája. A műsorvezető bár sosem volt agresszív, régóta vonzódik a küzdősportokhoz. Még a ketrecharcot is kipróbálta, de az esetleges sérülések miatt nem engedhette meg magának, hogy komolyan elmerüljön ebben a világban – egészen mostanáig. „Ferde az orrsövényem, úgyhogy ha esetleg valaki eltörné, akkor még szívességet is tesz, mert akkor megcsináltatom” – tette hozzá Miller Dávid.

Pachert Balázs üzletember

A cipőkereskedelmi cégével hatalmas sikereket elérő Pachert Balázs mindig is művészléleknek tartotta magát. De a Sztárboxban lehetőséget látott arra, hogy megmutathassa másik oldalát is. „Jó leszek szerintem, mert nem félek az ütésektől, és szeretek adni is” – mondja magáról a Cápák közöttben is feltűnt fiatal vállalkozó, aki éveken át focizott a Vasasban.

Sánta Laci színész

Sánta László édesapja huszonéves koráig versenyszerűen bokszolt, ám fia születésekor felesége választás elé állította. Vagy a család, vagy a sport. Sánta Laci neki is szeretne bizonyítani a Sztárboxban. Már a tavalyi évadnál is érezte, hogy ott akar lenni a következőben. Azóta teljesen beszippantotta az ökölvívás, még álmában is a ringben gyakorolja a kombinációkat.

Sárközi Ákos séf

Sárközi Ákos úgy érzi, a kanapén ülve könnyűnek tűnhetnek a bokszmérkőzések 2 perces menetei, de a valóságban ez bizony kőkemény sport. Rácz Jenő teljesítménye a Sztárbox előző évadában inspirálóan hatott a séfre. A videóban pedig azt is elárulja, milyen tanácsokat adott neki zsűritársa a megmérettetéshez.

Varga Ádám színész

Varga Ádám tavaly még online műsorvezetőként dolgozott a Sztárboxban, de már akkor tudta, hogy ezt ő is ki akarja próbálni. Sok interjúalanyával kekeckedett ezalatt, akik közül néhánnyal most akár szembe is találkozhat a ringben. A színész keményen készül, edzőjével máris olyan szimbiózis alakult ki közöttük, hogy úgy érzi, Flóris László egyben a pszichiátere, a hajcsára, a pótapja és a börtönőre is. Varga Ádám verekedős kamasz volt, és mindig is kipróbálta volna a küzdősportokat.

Varga Viktor énekes

„Hatalmas újítás, hogy van testem” – állítja Varga Viktor, aki szerint most, a Sztárbox brutális edzései alatt érik férfivá. Bár a koncertjeit még végigcsinálja, a zeneszerzésre már nem futja az erejéből, mert mire hazaér, a fáradtságától elfekszik a zongorán. A csajozást ugyan nem szívesen hagyta abba, de jelenleg minden tesztoszteronját a ringben adja ki. Ám nem aggódik, mert szerinte a nők szeretik, ha valaki úgy néz ki, mint aki a dzsungelből jött, ő pedig pont így érzi magát.

Jövőhéten az is kiderül, hogy a középsúly versenyzői kik lesznek. Az összecsapásokat ebben az évadban is, élőben a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban láthatják a helyszínre érkezők és otthon a tévénézők.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés