ACNEWS

Pimasz nudisták orgiáztak Putyin tengeri nyaralója mellett

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A felajzott társaság most akár 15 nap letartóztatásra is számíthat, egyiküket, aki külföldi, kitoloncolják Oroszországból.
Hirdetés
Ad image

Az orosz rendőrség őrizetbe vett két férfit, akik Vlagyimir Putyin hivatalos fekete-tengeri rezidenciájához közeli nudista strandon részt vettek egy hármas szexben.

A felvételek egy nőt és két férfit mutattak szex közben Dagomysban, a kiterjedt szocsi üdülőhelyen. A nőt még nem vették őrizetbe. A férfiak és a részt vevő nő kamerafelvételeken rögzített arányát általában ördögi hármasnak, vagy triciklinek nevezik.

A helyi rendőrségnek gyorsan sikerült azonosítania a két férfit, akiket most bíróság elé állítanak, és 15 napos letartóztatás vár rájuk. A külföldit kitoloncolás fenyegeti – írja a DailyStar.

Putyin egyébként a strand közelében találkozott korábban David Cameron külügyminiszterrel a szocsi Bocsarov Ruscsevszkij rezidencián. Cameron akkoriban brit miniszterelnök volt.

Az orosz bűnüldöző szervek nem nevezték meg az incidensben érintett személyeket, noha ketten már megjelentek a bíróságon Szocsiban. A pajzán perceket filmre vevő férfi azt mondta: „A 2024-es szezon már elkezdődött a strandunkon.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés