ACNEWS

Pokoli viszonyok a budapesti utakon: szombaton lezárják a fél várost

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Kerékpáros, motoros felvonulás lesz szombaton a fővárosban, emiatt naphosszat  hatalmas dugókra számítsanak a közlekedők.
Hirdetés
Ad image

A biciklis rendezvény miatt durva forgalomkorlátozások lesznek holnap délután Budapesten – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A tájékoztatás szerint  szombaton 15 órától 20 óráig szakaszosan és időszakosan lezárják a Soó Rezső sétány – Räde Károly sétány – Borbás Vince sétány – Üllői út – Ferenc körút – Petőfi híd – Egyetemisták parkja – Egry József utca – Valdemar és Nina Langlet rakpart – Raoul Wallenberg rakpart – Friedrich Born rakpart – Döbrentei tér – Attila út – Alagút utca – Alagút – Clark Ádám tér – Széchenyi Lánchíd – Széchenyi István tér – József Attila utca – Andrássy út – Hősök tere – Olof Palme sétány – Zichy Mihály út – Napozórét útvonal egyes szakaszait. Az érintett rakpartokat, az Attila utat, az Alagút utcát, az Alagutat és a Lánchidat időszakosan teljes szélességében lezárják – idézte az atv.hu a rendőrséget.

Szintén szombatra, délután fél 1-kor szezonnyitó motoros gurulást szervezett a Harley Davidson. A hagyományoknak megfelelően a Neszmélyi közi Bázisról több száz motoros egyszerre indul az M7-es autópálya bevezető szakaszáról. Több kilométeres dugó várható, miközben a Belváros érintésével átgurulnak a Hősök teréig. Mint azt az AcNews megírta, onnan a Budai Műegyetem rakpartra megy a menet, majd visszatérnek a Bázisra.  Ha ez nem lenne elég, szombaton még futóversenyt is szerveznek a fővárosban, az is megakasztja majd a forgalmat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés