ACNEWS

Puskás Peti súlyos okok miatt távozik az X-Faktorból

Fotó: YouTube/Creator TV
Fotó: YouTube/Creator TV
Kiderült, hogy az X-Faktor új évadában, egyedül Gáspár Laci marad a legutóbbi mentorok közül. Petinek nyomós okai vannak, hogy nemet mondott.
Hirdetés
Ad image

Azt már beharangozták, hogy az idei X-Faktor évadban már biztos nem fog szerepelni ByeAlex. Az viszont csak tegnap derült, ki hogy sem Herczeg Erika, sem Puskás Peti nem foglal helyet a mentorok székében.

Peti az Instagramjára feltöltött videóban magyarázta el a miérteket.

„Furcsa kimondani, de nem lesz X-Faktor számomra. Az én mentorkodásom véget ért” – kezdte a videójában az énekes, aki hat évadon keresztül volt állandó mentor a tehetségkutatóban, és ezalatt ismerte meg a felségét, Dallos Bogit is, akivel azóta közös gyermekük született.

„Apuka lettem, van egy féléves gyerekem. Azt gondolom, hogy az életemben rengeteg minden változott, és ami a legfontosabb, az maga az idő. És egy X-Faktor fél éven keresztül egy teljes embert kíván, igényel. És van a kisbaba, aki szintén. Szeretek itthon lenni, szeretek vele lenni, szeretnék ott lenni az első lábra állásnál, felülésnél. Végül úgy döntöttünk, hogy az X-Faktor számomra véget ér. Átadom a stafétabotot, és elindulok egy másik irányba” – magyarázta el az okokat Peti, aki ettől függetlenül, még műsorvezetőként fog dolgozni az RTL-nél, más produkciókban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés