ACNEWS

Rejtélyes módon meghalt a 82 éves csúzlis huligán

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Raymond King a csúzlijával  éveken át terrorban tartotta kaliforniai szomszédait, végül lebukott, a bírósági ítélet előtt meghalt.
Hirdetés
Ad image

Pár nappal később kellett volna megjelennie a bíróság előtt a kaliforniai, 81 éves csúzlis huligánnak, azonban rejtélyes módon meghalt. Kinget rongálással és vandalizmussal vádolta a hatóság – írta meg a DailyStar. Ugyanis a férfit a szomszédai feljelentették, mert a maga által készített csúzlijával kocsikra és házak ablakaira lövöldözött. King kilenc évig űzte következmények nélkül a kisded játékát, mire lebukott.

A rendőrség a férfi házában lefoglalta a bizonyítékokat, a csúzliján kívül lövedékként használt csapágygolyókat találtak. Azonban a bíróság az ügyvédei kérésére mégis szabadlábra helyezte őt. Ugyanis King egészségügyi állapota nem tette lehetővé a felelősségre vonását, így a csúzlis huligán az otthonában várta a bírósági ítéletet. Ott érte őt a vég. Raymond holttestére a házában találtak rá, a rendőrség szerint természetes halált halt – írta a metropol.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés