ACNEWS

Szökésben a támadó: Savval öntötte le anyát és gyerekeit

Fotó: Képernyőkép / Youtube
Fotó: Képernyőkép / Youtube
Kilenc embert szállítottak kórházba tegnap este egy savval elkövetett támadás után. A férfi leöntötte a nőt, majd egy gyerekre támadt.
Hirdetés
Ad image

A szörnyű támadást egy autóbaleset előzte meg a dél- londoni Claphamben. A szemtanú elmondta, hogy egy nő és egy férfi szállt ki utána együtt a fehér az autóból, és az utcán összeverekedtek. A gyerekek addig hátul ültek.

„Kijöttünk, és láttuk, hogy ez a fickó kirángat egy nőt az autóból, és kétszer a földhöz vágta” – magyarázta egy szemtanú.

„Amikor visszajöttem, megláttam a megtámadott nőt. Berohantam egy kis vízért, és lefröcsköltem vele a sérültet.” A kémiai égések azonban már láthatóak voltak. „Ez volt a legrosszabb dolog, amit valaha is átéltem” – mondta egy másik szemtanú. A nő így kiabált: „A szemem! A szemem!” A bőre levált a húsáról.

A rendőrség nagy erőkkel érkezett, de a támadónak sikerült elmenekülnie. Az anyát a, 3 és 8 éves kislányát akik mindketten megsérültek a támadásban, kórházba szállították. Három rendőr is megsérült, miközben megpróbálták megállítani a támadót, őket is kórházba kellett szállítani. A közbelépő három nő, aki segíteni akart ugyan így járt. Összesen kilenc emberre támadt a megvadult savas ámokfutó – írja a The Sun.

A rendőrség most azt vizsgálja, hogy milyen „maró anyagot” használt a támadás során. A férfi után hajtóvadászat folyik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés