ACNEWS

Zámbó Adrián ma este egyedül akar lenni a Király sírjánál

Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Nincs olyan év, hogy ne emlékeznének meg Zámbó Jimmyről, és arról a végzetes estéről, mikor az életét vesztette. Zámbó Adrián az AcNewsnak mesélt érzéseiről.
Hirdetés
Ad image

Zámbó Jimmy kétségkívül az egyik legnagyobb hatású magyar előadó volt. Talán éppen ezért, nincs olyan év, hogy az emberek ne emlékeznének meg a Királyról. 23 évvel ezelőtt dördült el szilveszter másnapján az a pisztoly, mely kioltotta az énekes életét. Rajongói közül sokan azóta sem dolgozták fel a tragédiát, és minden évben megemlékezést tartanak ezen a napon a sírjánál.

Lapunknak Zámbó Adrián beszélt arról, mit érez az évfordulón. Hiszen ő ott volt azon estén…

„Én az év 365 napján megemlékezem apuról. Természetesen ilyenkor többször eszembe jut. Úgy tudom lesz megemlékezés a sírjánál a mai napon, de én azon nem veszek részt. Majd este, amikor már mindenki elment, egyedül kimegyek a temetőbe, és gyújtok egy mécsest” – mondta az AcNewsnak Jimmy legkisebb fia.  

„Úgy gondolom, hogy meg kell tanulni együtt éli a múltunkkal, és nem szabad, hogy kihatással legyen ez a dolog az egész életünkre. El kell fogadni azt, ami történt, és tovább kell lépni, de ez nem azt jelenti, hogy felejtenünk is kell” – zárta gondolatait Zámbó Adrián.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés