ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Az albertirsai rém hónapokon át verte kislányuk édesanyját

fotó: MTI
fotó: MTI
A rémségek házában élt Andreával a gyilkossá vált exkatona, annak ellenére, hogy távolságtartási végzés volt vele szemben.
Hirdetés
Ad image

Még most, a brutális családirtás másnapján sem tért magához Albertirsa népe. A Pest vármegyei kisváros békéjét hosszú időre feldúlták a szombaton történtek.

A tragikus sorsú édesanya Facebook oldalán, egy ragyogó szépségű, fiatal nő mosolyog, aki a napokban ünnepelte volna 35. születésnapját. Az oldalát átnézve kiderült, hogy magányos volt, belépett egy társkereső csoportba és az Egyedülálló anyukák klubjába is.

Mint azt az AcNews megírta, a 35 éves exkatona, N. Arnold brutális módon vascsővel agyonverte Andreát, majd ezt követően megfojtotta a közös két és fél éves kislányukat.

Miután a férfi kihívta a rendőröket, megpróbált magával is végezni, de nem sikerült, jelenleg kórházban ápolják, a rendőrség őrzi a szobáját. A tragédia a városszéli Bíborka dűlő egyik öreg házában történt. Az AcNews információja szerint a tragikus sorsú édesanya és kislánya pár éve költözött oda.

„A szomszédban lakó Marikától tudom, hogy Andrea eleinte nem is nagyon beszélgetett senkivel, aztán szép lassan megnyílt neki. Elmondta, hogy az élettársa gyakran bántja, megveri őt” – mesélte az AcNews-nak a 69 éves Rózsika néni.

„Úgy tudom, volt távolságtartási végzés is Arnold ellen, mégis együtt laktak – folytatta. – A Marika jobban ismerte a gyilkost, mint én. Azt mesélte nekem, hogy a férfi soha nem tűnt agresszívnek, de senki nem tudja, mi történik a bezárt ajtók mögött, ugye?”

Rózsika néni úgy tudja, a gyilkos exkatona kőművesként dolgozott, gyakran látta, amint a főnöke reggel elvitte, este pedig hazahozta őt a munkából.

A Bíborka dűlő egy üdülőövezetben fut végig, többnyire idős emberek élnek ott. Mindannyiukat megrázták a történtek, Marika néni, és a fia – az áldozat szomszédai – például képtelen beszélni róla.  

„Lelkileg összetört az eset, azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen megátalkodott, hogy agyonveri azt a fiatal, törékeny édesanyát, majd végez a saját kislányukkal? Még szerencse, hogy a másik gyerek az apjánál volt láthatáson, mert különben már ő sem élne” – fakadt ki Rózsika néni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!