ACNEWS

Biden csak Trump miatt akar elnök lenni

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
"Nem szabad hagynunk, hogy ő győzzön" - mondta Biden egy kampányrendezvényen Trumpra utalva.
Hirdetés
Ad image

A hivatalban lévő amerikai elnök korábban többször is nyilvánosan kijelentette, hogy Trump volt az egyik döntő oka annak, hogy újraindul a demokraták jelöltjeként. A volt elnök több büntetőeljárás ellenére is egyértelmű favorit a republikánus elnökjelöltségért folyó versenyben, és nagy fölénnyel vezeti a közvélemény-kutatásokat.

Áprilisban Biden még azt mondta: „Azt hiszem akkor is indulnék, ha ő (Trump) nem lenne. Sok munka vár rám, amit be kell fejezni.”

Az idős csetlő-botló, néha eltévedő elnök, nem emlékezve a korábbi szavaira, most viszont elismerte: „Nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán indulnék, ha Trump nem indulna.”

Egy dolog biztos: Biden 82 éves lesz a következő amerikai választás idején, jövő novemberben. A 2021-es első választási győzelme után ő lett a legidősebb amerikai elnök, aki valaha is bekerült a Fehér Házba. Előrehaladott kora többször is vitát váltott ki. Ennek ellenére Biden jelölése a demokratáknál biztosnak tekinthető. A hivatalban lévő amerikai elnök többször is az amerikai demokrácia védelmezőjeként mutatta be magát – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés