ACNEWS

Öt csontvázat találtak Hermann Göring házában – VIDEÓ

Göring / Fotó: wikimedia-közkincs
Göring / Fotó: wikimedia-közkincs
Se kezük, se lábuk nem volt azoknak a csontvázaknak, amelyeket Hermann Göring házában végzett ásatások során találtak.
Hirdetés
Ad image

Az un. Farkasbarlang környéke tulajdonképpen jól kutatottnak számít, ezért is meglepő a lelet. „Teljesen megdöbbentünk” – mondta a német-lengyel csapat egyik kutatója a hátborzongató felfedezés után. Az áldozatok személyazonossága egyelőre tisztázatlan. A holttesteket azért találták meg, mert egy fapadlót akartak megvizsgálni. Alatta ástak, és mintegy tíz centiméteres mélységben csontvázmaradványokat találtak.

Miután a kutatók felhívták a rendőrséget, és nem találták nyomát friss bűncselekménynek, a csapat folytatta az ásatásokat, és újabb csontokra bukkantak. Közben egy kis állat maradványaira is gyanakodtak, de rövid idő után a kutatók rájöttek, hogy egy újszülött koponyacsontjáról van szó. „Ez a legborzalmasabb dolog, amit valaha láttunk” – mondták.

Az ásatások folytatásával további három csontvázat fedeztek fel, amelyek közül kettő felnőttekhez, a harmadik pedig egy hét és tíz év közötti gyermekhez tartozott. Mindegyik áldozat kéz- és lábcsontjai hiányoztak, és nem találtak ruhamaradványokat, ami arra utal, hogy a holttesteket meztelenül temették el – írja a krone.at.

A kutatók valószínűnek tartják, hogy a halottakat csak a ház építése után temették oda. Ellenkező esetben a földbe csöveket fektetők fedezték volna fel őket. A helyszín közelében korábban temető volt. Az áldozatokat ott végezhették ki, vagy a közelben lévő, mentálisan sérült embereknek fenntartott otthonból származhattak. Az okkultizmus is lehetséges.

Hermann Göring náci birodalmi marsall és a Luftwaffe főnöke 1946-ban Nürnbergben öngyilkos lett, hogy elkerülje az akasztás általi halált.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés