ACNEWS

Súlyos balesetet szenvedett Hevesi Kriszta

A Dancing with the Stars próbáján szerzett láb és fejsérülést.

Hirdetés
Ad image

A Dancing with the Stars próbáján szerzett láb és fejsérülést.

Múlt héten Kriszta és párja, Baranya Dávid a kiesés szélére került a TV2 Dancing with the Stars című táncos szupershowjában, ezért ezen a héten még nagyobb erőbedobással vágtak neki a próbáknak. Kriszta saját elmondása szerint egy irtózatosan szexi koreográfiával készül a holnap estére. Profizmusuk partnerével nem ismer határokat, ám a felkészülést egy viccesen hangzó, ámde kellemetlen sérülés megnehezíti.

„Az egyik láblendítésnél annyira kilazultam, hogy még arcon is rúgtam magamat, majd ahogy leérkeztem, meghúztam a lábamat. Erős fájdalmaim vannak, de ez nem akadályozhat meg minket, ezért fájdalomcsillapítóval állok majd holnap a színpadon. Új lendületet adott, hogy múlt héten nagyon megijedtünk Dáviddal, hogy kieshetünk. Minden erőnket összeszedtük, mivel a tánc igazi öröm számunkra, amit nagyon élvezünk” – mesélte lapunknak a pszichológus.

A sztár azt is hozzátette, hogy férje, Hevesi Tamás és Dávid kedvese, a fogorvos Patrícia is mindenben a segítségükre vannak, sőt már kívül fújják ők is számaikat, koreográfiáikat.

„Ott vannak a nap 24 órájában és figyelnek ránk. Tegnap Tomi például az egész várost átfutotta azért, hogy egy ciklámen színű edzőcipőt találjon nekem, amire később a műsor miatt szükség lesz. Minden adott ahhoz, hogy holnap hatalmas táncolhassunk” – fűzte hozzá Kriszta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés