ACNEWS

Miért is háborog Zámbó Krisztián az apjáról készült sorozat miatt?

Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
Zámbó Jimmy háza nem kellett senkinek Fotó: MTI
A Zámbó család újra háborog a Jimmyről készült sorozat miatt. Furcsa, hiszen Krisztián pár hónapja még nagyon méltatta lapunknak a produkciót.
Hirdetés
Ad image

Nemrégiben az RTL csatornáján is leadták A Király című sorozatot, mely Zámbó Jimmy életét dolgozza fel. Már amikor készült a sorozat, és először a csatorna streaming szolgáltatóján bemutatták, nagy volt a zúgolódás. Most viszont, jókora fáziskéséssel, ocsortány módon gyalázza a Zámbó család az egész sorozatot a közösségi oldalakon.

Jimmy unokahúga, Zámbó-Kalmár Edina posztolt arról, hogy lejáratásnak érzi A Királyt. A bejegyzést Jimmy testvére is tovább osztotta, hamarosan pedig szinte az egész család beszállt felháborodás-hullámba.

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva. Én az első két részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek” – írta kommentben a zenész egykori felesége, Zámbó Edit, amire a legendás énekes testvére, Árpy is válaszolt azzal, hogy terelje jogi útra az egész ügyet.

A legmegdöbbentőbb hozzászóló, viszont Zámbó Krisztián volt, aki durva szavakkal mutatta ki nemtetszését.

„Ezt a sok kib… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám! Most láttam az utolsó előtti részt! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted? Vagy te sem tudtál erről?” – írta az azóta eltávolított, ám Zámbó Tihamér által újraosztott posztban. Egy másik hozzászólásban azt írta: „a forgatókönyv teljesen más volt és nem mi gazdagodtunk meg belőle! Hamarosan neveket is el fogok mondani” – vette észre a Nap Híre.

Az AcNews azonban máshogy emlékszik. Az egész azért nagyon furcsa, mert pár hónapja felkerestük Krisztián, aki akkor azt mondta, hogy a sorozat nagyon jól sikerült, és méltó emléket állít az elhunyt édesapjának.

„Mindenki ismerte a forgatókönyvet, persze más, ha azt már ténylegesen látjuk a képernyőn” – mondta akkor az AcNewsnak Zámbó Krisztián, aki azzal folytatta, hogy még hosszabb is lehetett volna a sorozat.

„Annyi minden történt az édesapám élete során, hogy szerintem simán lehetett volna csinálni egy 20-30 részes sorozatot is belőle. Akkor a karaktereket is jobban ki lehetett volna dolgozni” – fejtegette akkoriban az énekes, aki profi munkaként jellemezte a sorozatot.

„A Király története részben fikció is, amely igaz történeten alapszik. Mindenki maga döntse el, hogy mit tart igaznak. A főrendező, Kovács Dániel Richárd és az alkotók valami elképesztő és profi munkát csináltak. Az Olasz Renátó által életre keltett karakter hűen tükrözi édesapám lelkivilágát, Péter Sramek pedig nagyon szépen hozza a hangszínét (…) Ez nem Jimmy-rajongóknak készült. Ez egy olyan fiúról szól, aki a legaljáról jött, és egy nagyon kemény rendszerben akarja megvalósítani álmait, amiről semmi pénzért nem hajlandó lemondani. Az ő küzdelmét és csúcsra jutását eleveníti meg ez a sorozat.” – mondta akkor Krisztián.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés