ACNEWS

A glamour és a szépség kifinomult egyensúlya

Forrás: EverDerm
Forrás: EverDerm
Az Oscar-gála az év legnagyobb filmes eseménye. De vajon mitől ragyogtak ennyire a sztárok? Mi lehet a titkuk?
Hirdetés
Ad image

Az Oscar-díjátadó minden évben Hollywood legnagyobb eseménye, amely a filmipar legjelesebb alkotóit ünnepli. Az est sztárokkal teli, a vörös szőnyeg pedig szinte életre kel a kifinomult ruhakölteményektől és a ragyogó arcoktól. De vajon mitől ragyognak az arcok? Csak az elismeréstől és az esemény nívójától? Merüljünk el a Hollywood-i glamour világában és vizsgáljuk meg, hogy milyen szerepet játszottak a szépségápolási rutinok az Oscar-díjátadó előkészületeiben. A vörös szőnyeges események minden sztár számára kihívást jelentenek, hiszen a kamerák előtt ragyogniuk kell, legjobb formájukat biztosítva. Az arckezelések itt elengedhetetlen részévé válnak a felkészülésnek.

Az Oscar diktálja a divatot

A vörös szőnyeg mindig is az est legkiemelkedőbb pillanata volt, ahol a sztárok megmutathatják divatérzéküket és stílusukat. A vörös szőnyegen készült fotók bejárják az egész világot és adott év smink-, haj-, és divatrendjei is ott születnek meg, melyek szintén eljutnak a világ minden szegletébe. Az elegancia és a luxus itt találkozik az arckezelések művészetével. A színészek és színésznők a legjobb sminkművészek segítségével választják ki azokat az arckezeléseket, amelyek tökéletesen illeszkednek a ruhájukhoz és a rendezvény hangulatához.

Forrás: EverDerm

Az Oscar-díjátadó évek során sokszor jelentős változásokat hozott a sminktrendek terén is. Az egyes évek divatja és az Oscar-gála tematikája befolyásolja, hogy milyen irányba mozdul el a sztárok sminkje. Az idők során láthattunk extravagáns és merész sminkmegoldásokat, valamint visszafogottabb, természetes stílusokat is. A sminkművészet tehát egyfajta kreatív kifejezési forma is. A sminkelés alapja viszont egy megfelelően ápolt, tisztított, hidratált bőr.

Ez lehet a sztárok titka

Attól függően, hogy milyen a bőr állapota, személyre szabott kezelésekre van szükség a tökéletes eredményhez. Léteznek igazi esemény előtti, „Red Carpet” elnevezésű arckezelések is. Az EverDerm Klinika is kifejezetten ajánl pár kezelést rendezvények – fotózás, esküvő, fontos események – előtt 7-10 nappal. Ilyen a Soft Peel Red Carpet kezelés is, mely ideális választás a „glow” hatás elérése érdekében. A Soft Peel kezelés hatására a bőr nemcsak megtisztul, de meg is fiatalodik.

Az első ráncok megjelenése, de a már zavaró zsíros csillogású bőrkép esetén is javasolt az eljárás, hiszen azon túl, hogy tisztább bőrfelszínt és szűkebb pórusokat eredményez, a zsíros csillogás helyett ragyogást ad az arcnak. Az Oscar-díjátadó és a vörös szőnyeg nem csupán egy filmeket díjazó esemény, hanem egy olyan művészeti és divatünnep, ahol a szépségápolás és a smink is kiemelkedő szerepet kap. A sztárok ezeken az estéken nemcsak a filmek, hanem saját szépségük és stílusuk miatt is ragyogtak. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés