ACNEWS

Tóth Gabi így mosta fel a padlót Krausz Gáborral VIDEÓ

Fotó: TV2
Fotó: TV2
„Magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal… amibe picit beletörött a bicskám” – mondta az énekesnő a volt férjéről.
Hirdetés
Ad image

Az énekesnő képtelen elegánsan beszélni a Krausz Gáborral való házasságáról. Talán észre sem vette, de akkorát rúgott bele a volt férjébe, hogy a fal adta a másikat. Mindez látható a YouTube-on, ahol Tóth Gabi az Ágai Kis András által készített Mutasd Magad! című interjú második részében mesélt. Ezt mondja volt férjéről: „Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – panaszkodott volt férje kapcsán az énekesnő. Hogy a szennyes kiteregetése mire volt jó? Az rejtély.

Sokan nem értik, mi az oka Tóth Gabi folyamatos kommunikációs ámokfutásának. Hiszen ez eddig óriási erkölcsi kárt okozott neki, ami után mosakodhat, ahogy akar. Azt viszont elárulta, hogy a blogjaiban nem véletlenül festette rózsaszínűre a házasságát. Hanem pénzért. A kínos kérdésre (pár másodperccel 8 perc után hangzik el), miszerint hazugság helyett inkább semmit nem kellett volna mutatni a házasságából, így felelt:

„Vannak feladatok, amiket nekem teljesíteni kell. Voltak olyan témák, amikre nem mondhatom azt, hogy bocs, nem akarok a házasságomról beszélni… Ha bemész egy munkahelyre, és azt mondod, hogy ezt a feladatot nem látod el, akkor kirúgnak. Ez egy munkahely is volt… Voltak témakörök, amikhez ragaszkodtak… Most már máshogy kötnék szerződéseket…”

Krausz Gábor múltját felidéző mondatai alaposan feldühítették a kommentelőket. A 24.hu cikke alatt ez olvasható:

„Most miért kellett neki Gábort befeketíteni nem szégyelli magát. Semmi joga nincs hozzá, a mostani párjával kellene foglalkoznia. Szerintem Gábor ha beszélne mást mondana, de ő nem ereszkedik le a szent asszony szintjére.”

„Pofátlan vagy most is, akárcsak korábban.”

„Örülök, hogy Krausz Gábor elhagyott Gabi!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés